16 noiembrie 2013
BRANDUL SAPTAMÂNII: Centrul de Studii despre Bere

Printul și puiul susținute de Grolsch

Gutenberg’s not dead zice Grolsch

Mâine, 13 iunie, Grolsch te invită în Energiea la AdPrint Winners Party. Pentru invitații la eveniment trimiteți cu încredere mail la teodora.calin [arond] institute.ro.

The Chicken is dead zicem noi

Pe cu totul altă notă, dar tot despre Grolsch vorbind, iată cum am folosit noi sticla Grolsch, că prea se poartă, după cum am văzut și-aici.  Împreună cu  Adrian Holerga  am experimentat aseară puiul la sticla Grolsch :D. Bine, el o experimentat rețeta, eu mâncarea.

Rețeta – se cumpără o bere Grolsch la sticlă (de fapt mai multe, și pentru ajutorii de bucătar), se spovedește puiul și se curăță de necurat, se umple sticla Grolsch cu apă și 1/4 ulei, se trage puiul în țeapă și se pune la cuptor 2-3 ore. Experiment reușit pot spune având în vedere că în 3 inși am dovedit puiul. Normal că după masă i-am dat cu un Grolsch, că doar face parte din rețetă. :D

[nggallery id=17]

Despre Sorin Neagu

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>