14 august 2013
BRANDUL SAPTAMÂNII: Centrul de Studii despre Bere

Cine a câștigat Barmaniada 2012?

Aseară, marți 11 decembrie, la The Gin Factory, a avut loc ultima etapă din cadrul Barmaniada 2012. Cei mai buni barmani s-au întrecut în cea mai spectaculoasă etapă a concursului, cea de Flair Bartending.

Tot aseară a fost desemnat și Barmanul Anului 2012, adică concurentul Barmaniada care a acumulat cel mai mare punctaj pe parcursul celor 6 etape din competiţie – Speed Service, Bere, Somelier, Barista, Mixologie şi Entertainment (Flair Bartending).

Seara a început când, maestrul de ceremonii, Cosmin Tudoran a dat semnul pentru a se aprinde “bradul” construit din 1000 pahare de shot-uri de Jameson, numai după ce Mihai Panfil de la Barmania și Costin Gache ne-a făcut o demonstrație de flair cu câteva sticle de Jameson în flăcări.

Juriul profesionist, format din barmani de renume – Costin Gache, fost Vice-Preşedintele Asociaţiei Barmanilor Profesionişti din România şi Sergiu Biriș, deţinătorul titlului de Barmanul Anului 2010 – cu invitaţi speciali precum Alexandra Cojocaru – Event Manager Shinny Events, şi Marcel Stănoiu, BTL Manager Draftfcb, au decis câștigătorul etapei Entertainment – Vasile Sima, barmanul care a susținut primul proba de flair bartending și a cărui demonstrație a fost imposibil de întrecut în spectaculozitate. Primii 3 concurenţi ai Etapei de Entertainment au primit premii în bani în suma a 400 euro – locul I, 250 de euro – locul II și 150 euro – locul III.

Cei mai punctați barmani de la Barmaniada 2012 au fost Tudor Alexandru și Silviu Popa, câștigător absolut al premiului de 1000 de euro și al şansei de a reprezenta România la Jameson Bartenders Ball 2013, în Irlanda + titlul de Barman al Anului 2012 fiind desemnat Tudor Alexandru. Deţinătorii titlului de Barmanul Anului din anii precedenți sunt: Marjan Kukuneshoski (Make) în 2009, Sergiu Biriş în 2010 şi Marian Porumb în 2011.

Mai jos am adăugat câteva fotografii precum și un filmuleț, filmat cu telefonul, al reprezentației de flair bartending la dublu făcută de câștigătorul Barmaniada 2012 și fratele acestuia. Enjoy!


Organizatori:  BARMANIA şi TONKA SOUL CAFE
Eveniment susţinut de:  JAMESON
Parteneri: DONCAFE, AQUA CARPATICA, SIROPURILE 1883, HAMILTON BEACH,  FANTAZIA PR BOUTIQUE
Parteneri media: BeWhere!, Yuppy.ro, 9am, Metropotam, Realitatea.net, iQads, Barstein.ro, 24fun, Gastromedia, BlogEvent.ro, BlogDeBere.ro, Radiolynx, Vipstyle, Afterhours, Tophospitality.ro

[nggallery id=88]

Despre Sorin Neagu

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Înapoi la începutul paginii