24 decembrie 2013
BRANDUL SAPTAMÂNII: Centrul de Studii despre Bere

Diverse

O campanie îndrăzneață cu un frigider de bere

bere molson

A 22-a ediţie a Jocurilor Olimpice de iarnă se va desfăşura în Sochi, Rusia, începând cu luna februarie 2014. Printre sponsori, se află şi berea canadiană Molson, iar primul lor spot publicitar cu ocazia Jocurilor Olimpice de iarnă include prieteni, hochei şi un frigider bere. Ei au mai avut o campanie interesantă, când au pus câte-un frigider de bere în ... Citește »

Cum o fi înghețata cu gust de bere?

inghetata cu gust de bere

Oddity Central a scris ieri un articol despre Snow King, un vânzător de îngheţată din Taipei, Taiwan. Snow King produce peste 70 de sortimente de ingheţată, iar printre ele se află şi unul cu gust de bere. Dacă te gândeşti puţin, ai putea spune că n-are ce căuta gustul amărui al berii în îngheţată, dar cei de la Snow King ... Citește »

Nu vom avea Tuborg Christmas Brew în iarna lui 2013

tuborg christmas brew

Acum câteva zile, un cititor Blog de Bere ne-a întrebat dacă în această iarnă va mai apărea Tuborg Christmas Brew. Anii trecuţi campania de comunicare a acestei beri începea din luna noiembrie, iar acum suntem deja în decembrie şi nu s-a întâmplat nimic. Totuşi, nu putem să ne dăm cu părerea fără să avem un răspuns oficial. Aşa că am ... Citește »

Ați văzut automatul de făcut bere?

automatul de facut bere

E ca un fel de automat de cafea, numai că face bere. A fost pus pe KickStarter cu gândul de a strânge 150,000 de dolari, doar că a fost o idee atât de bună, încât s-au strâns 661,026 dolari. E cel mai simplu mod de a face bere în casă: pui ingredientele şi aştepţi. Citește »