13 decembrie 2013
BRANDUL SAPTAMÂNII: Centrul de Studii despre Bere

Revista berii

Oare ce-a vrut autorul să spună cu această reclamă?

reclama bergenbier colindul

Bergenbier a lansat acum câteva zile spotul de mai jos. Ideea, spun ei, este în felul următor: du-te la colindat aşa cum mergeai când erai mic, pentru că nu ştii ce surprize se ascund în spatele uşii la care vei suna. Ok, de acord. Dar de la asta până la a deschide Cristi Minculescu uşa şi a-i servi cu Bergenbier ... Citește »

Ați văzut automatul de făcut bere?

automatul de facut bere

E ca un fel de automat de cafea, numai că face bere. A fost pus pe KickStarter cu gândul de a strânge 150,000 de dolari, doar că a fost o idee atât de bună, încât s-au strâns 661,026 dolari. E cel mai simplu mod de a face bere în casă: pui ingredientele şi aştepţi. Citește »

Chinezii au falsificat și berea

brew dog

Mie-mi place tare mult de băieţii de la BrewDog, pentru că au unele dintre cele mai trăznite idei în materie de bere. S-a mai scris despre ei pe blog de bere de câteva ori şi n-are rost să reiau. Zilele trecute au observat că au deschis un pub BrewDog în China. Asta deşi ei nu-şi aduc aminte să fi făcut ... Citește »

Igor Tikhonov este noul președinte al URSUS Breweries

Igor-Tikhonov-229x300

Igor Tikhonov a fost numit noul președinte al URSUS Breweries, cu începere de la 1 ianuarie 2014. Igor Tikhonov îl va înlocui pe Andrew Highcock la conducerea companiei. Igor Tikhonov se alătură echipei URSUS Breweries după ce a ocupat postul de Managing Director al filialei SABMiller din Slovacia, începând din martie 2012. În timpul mandatului său în Slovacia, Tikhonov a ... Citește »

Cum ajută berea la construirea cărămizilor

cum ajuta berea la construirea caramizilor

O mână de cercetători portughezi a descoperit că resturile de cereale rămase din procesul de creare al berii pot ajuta la construirea cărămizilor. Practic, au luat deşeuri de cereale dintr-o fabrică de bere şi le-au pus în compoziţia de construire a cărămizilor. Au observat că aceste cărămizi sunt la fel de rezistente ca cele create prin procedee convenţionale, doar că ... Citește »

Salutăm cu drag “Inimi mari pentru zambetele celor mici”

Picture1 (Medium)

“Inimi mari pentru zambetele celor mici” este proiectul Asociatiei ARIPI SPRE VIATA implementat in Clinica de pediatrie a I.C. Fundeni, aducand imbunatatiri semnificative in conditiile de tratare a copiilor si tinerilor internati in acest institut. “Prin acest proiect s-a urmarit normalizarea conditiilor de tratare si vindecare pentru copiii si tinerii afectati de cancer, asa cum le gasim  in oricare dintre clinicile europene cat ... Citește »