02 noiembrie 2013
BRANDUL SAPTAMÂNII: Centrul de Studii despre Bere

Interviuri și scrieri

Monica Diana Bercea: Berea pare a fi o componenta importanta în viata mea, desi nu sunt consumatoare

DSCN6370 (Medium)

Pe Monica Diana Bercea o ştiţi deja, am mai scris despre ea când anunţam, cu mare bucurie, primul studiu finanţat de Centrul de Studii despre Bere, Sănătate şi Nutriţie şi realizat integral în România. Plus că am avut plăcerea să găzduim un excelent text scris de ea despre reclamele Heineken şi neuromarketing. Am vrut să aflăm mai multe despre ea, aşa ... Citește »

Guest post: Fotografia la evenimentele de bere

Beer is good

Că tot suntem pe Blog de Bere, munca noastră cea mai importantă este să urmărim brandurile de bere, evoluția pieței și pofta populației pentru bere. Iar cel mai ușor putem observa brandurile de bere urmărind conturile prin care sunt reprezentate pe social media. Așa am observat cât de mult contează fotografia, în special fotografia de eveniment, când reprezinți imaginea și interesele unui brand pe internet; vorba aia "picture or it didn't happen". Citește »

Guest post: Berea la prima degustare

Na că am primit și o scriere de la cineva care chiar nu bea bere de fel, dar ca de obicei, berea te prinde în mrejele ei odată ce-i dai de gust. Așa că Loredana Maria Pricopie ne povestește cum a fost berea la prima degustare. Cu lămâie, că doar e domnișoară! Citește »

Guest post: Cocktailuri cu Bere

Bloody Beer

Prietenii de la Barstein.ro sunt puși pe rele. Adică cum să traduc eu ce ne-au povestit ei mai jos decât ca fiind o tortură?! Ziceți și voi daca nu vă lasa gura apă cocktailurile de mai jos? Și nu e că nu s-ar pricepe ei la băuturi dintr-astea... Citește »

Guest post: Estrella Damm

estrella-damm

Alin, de la punctulpevin.ro a revenit cu o postare despre bere. Încet, încet, îi câștigăm noi pe toți cu farmecul berii. Chiar mă bucur că a revenit pe la noi, că altfel nu cred că aș fi auzit de berea asta atât de populară pe la extratereștrii acasă, da-i pe "to drink list". Citește »

Înapoi la începutul paginii