09 decembrie 2013
BRANDUL SAPTAMÂNII: Centrul de Studii despre Bere

Fetele și berea

Istorie cu bere și femei :)

women-in-the-world-of-beer-illlustration

Bă, eu când vă spun că-i o treabă cu berea şi femeile… Voi nimic! ‘Radler! – Radler!’ şi râdeţi de mine. Luaţi aminte la ce vă spun! Citesc cum că, undeva în Marea Britanie, s-au afundat unii în istoria berii (da, aşa cum v-afundaţi în bere-n uichenduri) şi au constatat că, deşi stimabilii au fost personajele dominante, doamnele au avut ... Citește »

Cooler, cu fetele.

www.catalingeorgescu.com

Da, ştiu, eu am fost mai surprinsă decât voi când m-am văzut cu fetele la ‘limobere’. Da, limobere. Limonadă şi bere egal limobere, clar? Mai exact, 40% bere și 60% limonadă egal limobere a.k.a. Ursus Cooler. Mă, aţi înţeles? Acu’, n-o încep cu poezii, deja ştie toată lumea că limoberile joacă pe partea Chinezului, nu a mea. Da’ soarta şi (mama ... Citește »

Femei la degustări de bere

image01

Acesta va fi un articol scurt şi răutăcios, aşa cum v-am tot obişnuit. Subiectul: degustările de bere. Problema: femeile. Şi mai ales, de când au devenit degustările de bere evenimente mondene? Cu fiecare ieşire la bere în care mă mai intersectez cu reprezentante ale sexului frumos încep să înţeleg din ce în ce mai bine bărbaţii. N-o să înţeleg în ... Citește »

Beer, cheddar & bacon soup

DSC-0526

Like a lady. :) A trecut mai bine de un an de la clătitele prietenoase cu Budweiser pentru care mi-aţi zis destule, corespunzător. Majoritatea ştiţi că gătesc destul de des (şi al dracului de bine) şi-atunci mă gândesc c-ar trebui să vă mai dau un motiv pentru care s-o pomeniţi pe mama. :) De vreun an îmi tot fac curaj ... Citește »

In bero veritas

let it beer

Nu știu alții cum sunt, dar eu când mă gândesc la bere, mă trece un fior din extremitatea firului de păr și până la frumosul deget mic de la picioare. Denumită local și supă de hamei, pentru că așa este când o fabrică de bere se regăsește  în orașul natal, berea reprezintă  parte a vorbirii în limbajul promenadelor de seară: ... Citește »

Beți bere, îi mai curată decât apa!

beerisgood

Sau recomandarea mea proprie şi personală de după discuţia de aseară cu nişte pricepuţi în ale berii. Pricepuţii despre care vorbesc sunt Corina Zugravu şi Alin Popescu, cei ce se îngrijesc de Centrul de Studii despre Bere, Sănătate şi Nutriţie, da’ ăla care-i pe bune. Noi am mai băut ceva beri p-aici şi v-am mai spus că berea-i sănătoasă, că ... Citește »

Fetelor, lăsați băieții să iasă la bere

suggest-drink-weekend-ecard-someecards

… şi nu vă duceţi după ei. Conform unor cercetări aprofundate, dacă-s hotărâţi să iasă la bere #cabăieţii, numa’ asta fac. Şi nu vă mai supăraţi ca măgarii pe sat când amărâţii vă spun să staţi acasă, că nu-i de voi; ştiu ei ce spun. Iar dacă amărâţii vă fac o dată pe plac, toată treb’şoara o să sfârşească cu ... Citește »

Happy Valentine’s Day!

DIYValentinesDayGifts-main

Dragele mele, Dacă tot vă mănâncă la portofel, nu risipiţi banii pe ursuleţii horror de pluş sau mai ştiu eu ce alte pufoşenii. Iată ce-i bucură pe domnii sufletelor voastre (mamă, ce-am zis-o pe asta!) sau Să mai spună careva că nu-s eu fată bună… Citește »