02 noiembrie 2013
BRANDUL SAPTAMÂNII: Centrul de Studii despre Bere

Evenimente

Carlsberg sarbatoreste relansarea pubului The Vintage

Carlsberg - The Vintage

Pe 30 octombrie, The Vintage va găzdui evenimentul oficial de relansare a pubului, de acum cu o nouă înfăţişare, însă păstrând atmosfera care l-a consacrat. După ce a trecut printr-un proces complet de transformare, The Vintage, o locaţie premium Carlsberg, îşi reconfirmă poziţia în topul celor mai populare puburi din Centrul Vechi al Bucureştiului. Această colaborare continuă lista parteneriatelor pe ... Citește »

ZorileStore.ro ofera vouchere in schimbul unei perechi de pantofi vechi (P)

810x361

 ZorileStore.ro, magazinul online premiat anul acesta la Gala Premiilor eCommerce 2012 ca fiind cel mai bun start-up, si-a obisnuit clientii cu promotii, concursuri si multe reduceri pentru cele mai in trend articole de imbracaminte, incaltaminte si accesorii de marca (Puma, Le Coq Sportif, Lotto, Prince, Police, Lacoste, Fila si multe altele) Dupa campania “Curatenia de Primavara” in care ZorileStore.ro a ... Citește »

Staropramen aduce expozitia celebrului fotograf Joseph Koudelka la Bucuresti

CZECHOSLOVAKIA. Prague. August 1968.

Un adevărat promotor al culturii și valorilor cehești, Staropramen a susținut un eveniment cultural cu o mare însemnătate istorică și culturală, organizat de Centrul Ceh. Aseară, fotograful Joseph Koudelka a expus la Foto Anexa MNAC din București, o parte din seria de fotografii ce au documentat lupta cehilor pentru democrație și care au fost realizate pe străzile din Praga în ... Citește »

Cum a fost la ARTHUR GUINNESS DAY

In cinstea lui Arthur Guinness

Fanii GUINNESS din toată lumea s-au adunat să celebreze ARTHUR GUINNESS DAY™, închinând un pahar în cinstea lui Arthur Guinness şi a oamenilor de pretutindeni care fac lucruri minunate. Petrecerile au început de pe 26 septembrie în peste 55 de ţări, reunind unele din cele mai mari talente muzicale ale lumii precum The Script şi Emeli Sandé, Manic Street Preachers ... Citește »

Oktoberfest București – Festivalul de toamnă al regelui berii în România

Afis-Oktoberfest

Ladies, se caută Miss Oktoberfest! București, 2 octombrie – În perioada 3-6 octombrie, la Plaza Romania, se desfășoară festivalul Oktoberfest, care sărbătorește berea românească în stil bavarez. URSUS, regele berii în România, se află alături de bucureșteni în această toamnă, într-o atmosferă plină de voie bună, asezonată cu muzică, dans și jocuri cu premii. Eveniment cu marcă înregistrată, festivalul Oktoberfest ... Citește »

Galerie foto de la Cibinfest 2013

IMG-6361

Cibinfest 2013 a fost unul din cele mai bine organizate evenimente la care am participat în ultima vreme. De fapt, dacă stau bine să mă gândesc, “ultima vreme” înseamnă ultimii ani… Locaţia excelentă, cortul era impresionant şi foarte bine organizat interior. Berea corespunzătoare, deşi, dacă ar fi să fim chiţibuşari, am fi vrut o gamă mai diversificată. Atmosfera foarte frumoasă, ... Citește »

Se asteaptă 1,7 milioane de participanti la Arthur Guinness Day 2013 in Romania

KV-Guinness-220x300

Devenită o sărbătoare globală şi una dintre cele mai importante campanii anuale Guinness, ARTHUR GUINNESS DAY va reuni şi anul acesta muzica şi fanii Guinness din peste 55 de ţări, din toate zonele de timp, dând startul petrecerilor pe 26 septembrie. Pentru ediţia de anul acesta, Guinness va fi gazda unei serii de concerte susţinute de artişti din întreaga lume, ... Citește »

A inceput Blu Oktoberfest, editia 5

-DSC6054a (Medium)

Deschiderea festivalului Blu Oktoberfest, editia 2013, organizat de catre cel mai mare hotel de lux din Bucuresti, Radisson Blu, a avut loc pe 23 septembrie. În fiecare an acest eveniment aduna peste 2500 de invitati printre care se numara personalitati ale comunitatii locale germane, nume sonore din business-ul românesc dar nu în cele din urma grupuri de prieteni si familii care doresc sa ... Citește »

Înapoi la începutul paginii