08 septembrie 2013
BRANDUL SAPTAMÂNII: Centrul de Studii despre Bere

Diverse

Oare câte fabrici de bere mai sunt în România?

eticheta-bere-tulceana

Weekendul trecut am fost la Rowmania Fest, la Tulcea. Întâmplarea a făcut ca în timpul în care aşteptam să înceapă premierea sportivilor care au participat la triathlon, să se aşeze lângă mine un localnic de vreo 60 şi ceva de ani, cu care am început să schimb câteva vorbe. Mi-a zis câte ceva despre istoria Tulcei, despre cum şantierul naval ... Citește »

Heineken anticipează stagnarea profitului net la nivel mondial în acest an

heineken-logo-1

Heineken, al treilea mare producător de bere la nivel mondial, a avut vânzări în coborâre în Europa Centrală şi de Est în prima jumătate a anului, pe fondul nivelului redus al încrederii consumatorilor şi cheltuielilor de consum, printre pieţele unde a înregistrat scăderi numărându-se şi România. Volumul vânzărilor de bere ale Heineken în regiune a coborât cu 5% în primul ... Citește »

Producatorii germani de bere ar putea primi amenzi de sute de milioane de euro

lipscani mai poftiti

Mai mulţi mari producători de bere din Germania au manipulat timp de două decenii preţurile la bere prin formarea unui cartel şi ar putea primi amenzi totalizând sute de milioane de euro, potrivit săptămânalului german Focus, preluat de publicaţia Der Spiegel. În ultima perioadă au apărut în mai multe rânduri în presa germană informaţii referitoare la o investigaţie a autorităţilor ... Citește »

Reclamele Heineken au devenit obiect de studiu in neuromarketing

Heineken Voyage TVC Still 6.

V-am spus pe blogdebere.ro de mai multe ori şi din mai multe perspective despre excelentul studiu realizat de Monica Diana Bercea (foto), doctorand în cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, şi finanţat de Centrul de Studii despre Bere, Sănătate şi Nutriţie, studiu care evidenţiază faptul că berea ar putea favoriza procesele de memorare și stimula atenția. Am afirmat şi ne susţinem în ... Citește »

Carlsberg e berea oficiala a clubului Aston Villa

carlsberg-that-calls-for-a-carlsberg-2

Englezii de la Aston Villa au semnat un contract cu producătorul de bere Carlsberg. Contractul presupune ca timp de 3 ani, Carlsberg să asigure rezervele de bere si cidru de la meciurile disputate pe Stadionul Villa Park. Totodată, se va începe şi o campanie de promovare a berii Carlsberg pe stadionul celor de la Aston Villa. Şi câteva activităţi promoţionale ... Citește »

Înapoi la începutul paginii