09 decembrie 2013
BRANDUL SAPTAMÂNII: Centrul de Studii despre Bere

Concursuri

Cu Piraeus Visa Exclusive Gold și Piraeus Visa Exact primești înapoi 3% din cumpărături (P)

piraeus bank-3

Piraeus Bank România a lansat o campanie de promovare pentru cardurile de credit Piraeus Visa Exclusive Gold și Piraeus Visa Exact, produse cu ajutorul cărora fiecare utilizator primește înapoi 3% din valoarea cumpărăturilor făcute în perioada 20 noiembrie 2013 – 31 ianuarie 2014. Orice persoană care accesează microsite-ul cardulcupromotii.ro, la completarea unui formular de participare, intră automat în cursa pentru ... Citește »

Ajuta-ti scoala in cadrul competitiei “PROFI te premiaza!” (P)

profi

Pana pe 20 octombrie mai puteti participa la competitia prin care 159 de scoli vor primi in cadrul campaniei “PROFI te premiaza!” in total 1749 de laptop-uri si ultrabook-uri. În 2011 şi 2012 prin campania „PROFI te premiază”, sute de şcoli au fost dotate cu 3632 de Netbook-uri,  Laptop-uri, huse pentru Notebook-uri, genţi pentru Laptop, Router-e, Optical Mouse-uri şi Videoproiectoare, investiţie ... Citește »

Brunul Adi Despot

Captura-3-150x150

Timișoreana a lansat campania “Provocarea Brunei: Convinge-l pe Adi Despot să încerce o Timișoreana Brună!”, o componentă de digital care face parte din strategia națională de lansare a noului sortiment de bere, Timișoreana Brună. Campania a început în data de 1 August și va dura până pe 15 septembrie. Timișoreana a lansat campania Provocarea Brunei: Convinge l pe Adi Despot ... Citește »

Ciuc da liber la spoofuri

ciuc spoof

Dacă vă simţiţi creativ şi aveţi şi acel spirit de caterincă la modul organizat :D, ia intraţi în competiţia Grand Spoof şi apucaţi-vă să faceţi mişto de anumite reclame. Ciuc este partenerul principal al isprăvii, motiv pentru care scriem despre ea. Nu uitaţi să citiţi regulamentul. Până acum, am văzut bere doar în spoofurile de mai jos. Andrei ia la ... Citește »

Editie limitata Beck’s Art Collection made in Romania

etichetele Beck's made in Romania

Incepand din aceasta saptamana, sticlele de Beck’s din Romania vor purta etichetele create de consumatorii romani alesi in urma concursului national lansat la inceputul acestui an. Cei patru consumatori-artisti premiati sunt Elena Gabriela Nedelcu – cu lucrarea “Clepsidra” – Craiova. Militaru Tiberiu – “Trials of the key” – Ploiesti. Domitian Tincaba – “Squares Dance Effect” – Braila. Cristian Garcia – ... Citește »

Heineken cauta un calator legendar pe care sa il trimita in The Voyage

the voyage

Cei de la Heineken ne-au obişnuit numai cu isprăvi de mare angajament atunci când vine vorba despre promovare. Aşa cum se întâmplă, de altfel, cu “The Voyage“. Campanie prin care se caută un “călător legendar, pentru a-l trimite în experienţa vieţii sale”. Am intrat în aplicaţia de pe siteul oficial şi am urmat pentru voi “traseul”. Evident, întâi îţi faci ... Citește »

Eu nu am reusit sa aflu cat sunt de Cooler. Voi ati aflat?

slider cooler

Later edit: Uite cum au rezolvat problema cei de la Ursus. Mi-a plăcut, recunosc :)) ––––––––– Ieri vă spuneam despre aplicaţia Radler Stadt şi jocul cu zarurile, unul simpatic. Astăzi am intrat la “concurenţa” în aplicaţia în care Ursus promite să ne arate cât de Cooler suntem. Doar că nu am reuşit să aflu. Designul este unul chair atrăgător. Adică ... Citește »

Ce legatura are Ciuc Radler cu jocul cu zaruri

stadt

Păi are. Şi se numeşte Radler Stadt. Care este un joc conceput pentru cei care vor să joace… zaruri online :)) Adică intri, îţi faci cont şi te apuci de aruncat zarurile. Şi câştigi sau pierzi puncte. După cum ţi-e norocul. Am bifat o tură a jocului, aşa de amuzament. Printre întrebările pe care le-am primit şi la care trebuia ... Citește »