27 iulie 2013
BRANDUL SAPTAMÂNII: Centrul de Studii despre Bere

Tu ce tip de consumator de bere ești?

Așa cum ziua bună se cunoaște de dimineață, la fel și omul se cunoaște după berea care îi este lui cel mai dragă și pe care o bea cu zâmbetul pe buze în oraș, cu prietenii sau pe canapea. Așadar, cei de la Metropotam au împărțit băutorii de bere în mai multe categorii. Demne de a fi amintite pe un blog de bere, vi le împărtășim și vouă.

1. Băutorii de bere blondă.

Aici se încadrează majoritatea consumatorilor. Sunt persoane convenționale, care preferă să se rezume la activitățile și lucrurile din zona lor de confort. Nu prea încearcă și alte tipuri de bere, fiind mulțumit cu cea preferată deja. Sunt persoane loiale și de încredere, care nu  refuză să ajute un prieten.

2. Băutorii de bere neagră.

Zică-se că aceștia sunt persoane cu atitudine și personalitate, care nu se dau în lături de la provocări. Rebeli și non-conformiștii, consumatorii de bere neagră sunt oameni siguri pe ei și niciodată nu lasă o situație neîncheiată, comportament ce se aplică și în cazul berii, bineînțeles.

3. Băutorii de bere fructată

Consumatorii de acest tip de bere se încadrează în categoria oamenilor sociabili, plin de energie,  mereu dornici de distracție. De asemenea, faptul că nu beau bere cu un nivel mare de alcool ne spune că sunt oameni preocupați de activități sportive.

4. Băutorii de bere nefiltrată

Circulă zvonuri cum că băutorii de bere nefiltrată ar fi oameni acizi, cu replici ușor ironice și sarcastice, gata oricând să contracareze un atac verbal. De asemenea, sunt persoane non-conformiste, ce nu sunt de acord cu ideea autorității și care se descurcă cam în orice situație sunt puși.

Cu mențiunea că mereu există persoane atipice, care nu se încadrează într-o categorie anume, via Metropotam.

Tu ce tip de consumator de bere ești?

beri

Despre Delia Chirilă

Un comentariu

  1. Eu sunt 1, 2 şi 4, în funcţie de locul în care sunt, tipurile de bere din meniu şi motivul pentru care mă aflu acolo. :) ) Berea neagră nu e de cursă lungă oricum ai lua-o, dar nu strică una sau două în cazul în care ştii că nu bei până dimineaţă.

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Înapoi la începutul paginii