17 noiembrie 2013
BRANDUL SAPTAMÂNII: Centrul de Studii despre Bere

Terapia – ediție aniversară

Astăzi îl invidiez pe  Arhi  pentru senzaționala cutie aniversară, cu numărul 100 și personalizată, din mult lăudata bere Terapia a celor de la Clinica de Bere.

terapia-aniversara-cetin-ametcea

V-am tot povestit de  Clinica de Bere  și de al lor concept superb de a împacheta și prezenta un brand de bere. Eu mi-s fan declarat al lor, iar treaba faină pe care o fac ar trebui să fie un exemplu, atât pentru micii producători, cât și pentru jucătorii mari de pe piața berii din România.

Mai nou observ că au lansat și noul online shop, iar pe durata iernii pot livra “aur” și “platină” lichidă cam oriunde în țară atât timp cât sunteți dispuși să achitați taxele de curier. Oferta este valabilă pe timpul iernii, căci băieții fac bere pură, nepasteurizată, iar asta impune un termen de valabilitate scurt (7-9-11 zile). Astfel vă puteți bucura de ea în afara Timișoarei, unde o fabrică, doar iarna, căci vara se bea proaspătă și de la sursă.

Pe  shop.clinicadebere.ro  puteți comanda ochioasele six-pack-uri Terapia Gold, Platin și Mixtă;  lăzi vintage pline cu berea preferată;  îmbrăcăminte și stickere pentru fanii înrăiți ai Clinicii de Bere;  pahare pentru fiecare Terapie, ca să fie treaba treabă;  chiar și dozatoare simple sau duble pentru terapii în masă.

Nu știu voi, dar eu unul cred că o să cer de la medicul de familie o trimitere la Clinica de Bere cât mai curând, c-așa mă doare-ntr-o parte… simt că-mi trebuie Terapie intensivă.

Despre Sorin Neagu

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>