31 octombrie 2013
BRANDUL SAPTAMÂNII: Centrul de Studii despre Bere

Taxa pe bere duce la demisie

Ministrul Sanatatii, Vasile Cepoi, a demisionat, luni seara, în urma scandalului de abuz în serviciu și deturnare de fonduri europene. Vasile Cepoi a fost acuzat de ANI, pe 25 septembrie, de conflict de interese, infracțiuni impotriva intereselor financiare ale Comunitatii Europene, precum și infracțiuni asimilate celor de corupție, în calitate de fost director al Direcției de Sănătate Publică Iași , fapte comise în perioada 2009-2010, când deținea funcția de director al Direcției de Sănătate Publică Iași, implicându-se de asemenea într-un proiect cu fonduri europene, aflandu-se astfel într-un conflict de interese.

Noi, cei de la Blog de Bere l-am mirosit încă din luna mai, când domnul Cepoi vorbea de o nouă lege a sănătății care, printre altele, aducea taxe adiționale pe bere și fast-food. Practic dânsul susținea că bere este la fel de nesănătoasă precum fast-food-ul, moment în care ne-am sesizat corespunzător și i-am declarat razboi domnului ministru. Adică sigur ai intenții nesincere când consideri public că berea este nesănătoasă, tu care ar trebui să ne reprezinți interesele în sistemul public de sănătate.

Și uite așa ne-am făcut noi categorie dedicată dânsului, Taxa pe bere Vasile Cepoi, iar cine căuta taxa pe google găsea o colecție de păreri avizate despre cât de sănătoasă-i bere. Între timp domnul ministru și-a dat demisia, iar noi i-am schimbat numele categoriei și i-am spus simplu: Berea este sănătoasă.

Îi urăm bun venit și mult succes domnului Raed Arafat, interimar la Ministerul Sănătății.

Despre Sorin Neagu

2 comentarii

  1. Sa mearga linistit, el vroia sa puna taxa pe bere si shaorma da facea manarii cu nevasta sa. Tipic Romanesc mega epic fail.

  2. Nu pot sa zic ca nu-mi pare bine :D

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Înapoi la începutul paginii