15 noiembrie 2013
BRANDUL SAPTAMÂNII: Centrul de Studii despre Bere

Experience Hotel by Grolsch – Capitolul 2 și 3

Că tot am rămas în urmă cu cele întămplate în Experience Hotel, să vă povestesc capitolele 2 și 3 din acest experiment foarte interesant.

În a doua zi a experimentului s-a lăsat cu muzichie. Dacă tot n-au simțit ei concurenții scurgerea timpului, măcar să trăiască clipa cu puțină muzică.

Totul începe dimineața, la o oră nedeterminată încă. După un workshop creativ de 4 ore cu tema “scrie despre tine” încep seminarul de Tai-Chi, ca pe urmă să asiste la piesa de teatru “Ultima halta in paradis”. Urmează un jam-session de excepție și o pauză creativă de decorat sticle Grolsch. Câteva fotografii găsiți aici.

În a treia zi, Experience Hotelul își deschide porțile cât să iasă experimentaliștii la lumină.  Aceștia au pășit tematori spre lumină, spre lumea exterioară atât de ascunsă lor timp de două zile. Bine, mai întâi au avut parte de un talk-show, câteva lecții de yoga, un workshop de do it yourself  în atelierul de improvizație și o mică paradă în costume. După ieșirea în aer liber, experimentaliștii sunt eliberați și lăsați să înfrunte iar povara timpului din lumea exterioara. Concluzia experimentaliștilor a fost că timpul și creativitatea sunt relative, însă individul rămâne constanta – de puterea lui de a socializa și de a face front comun cu cei din jurul lui depinde și creativitatea și importanța  timpului, mai exact irelevanța lui. Experience Hotel a fost ecosistemul perfect în care legaturile oamenilor, nu cele dintre indivizi și timp au făcut diferența.

Până se va lansa documentarul despre întreaga experiență poftim părerea unor bloggeri observatori ai evenimentului aici și câteva fotografii din a treia zi aici, plus clipul de mai jos.

Despre Sorin Neagu

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>