12 august 2013
BRANDUL SAPTAMÂNII: Centrul de Studii despre Bere

E clar – vine sfârșitul lumii

În caz că erați sceptici în privința sfârșitului anunțat pentru 21 decembrie, vă anunț că există dovezi că se apropie sfârșitul. Înlânțuirea de catastrofe a început.

Astăzi, o navă din Rusia care transporta recipiente de bere goale şi-a pierdut o parte din încărcătură pe drum, în largul Mării Negre. Rezervoarele nu erau bine legate, aşa că au alunecat de pe navă în dreptul localităţii Costineşti. Nave ale Poliţiei de Frontieră semnalizează containerele pentru a evita accidentele. Știre anunțată de DIGI24.

Înțelegem din știrea această că undeva în lume, bere în cantitatea a 3 rezervoare, de 12 m lungime fiecare, se va strica din lipsa recipientelor propice depozitării. Este o zi tristă în lumea berii.

 

Pe o notă mai veselă aflăm pe site-ul Metalhead.ro că cei de la Sepultura au lansat, în colaborare cu Bushido Brazil si Bamberg, o bere Weizen care să marcheze aniversarea de 25 de ani a trupei. Berea este cu aromă de “banana și cuișoare” (adevărata catastrofă).

 

Antena 3 spune că “Bărbaţii adevăraţi fac baie în bere!” De fapt așa zice sloganul unui salon de înfrumusețare din Belarus, destinat exclusiv bărbaţilor şi devenit foarte popular datorită principalului serviciu oferit, şi anume Baia de Bere. Cu 20 de minute înainte de programarea unui client, angajatele salonului umplu o cadă specială, din lemn, cu 100 de litri de apă şi 20 de litri de bere (să îndoi berea cu apă – sacrilegiu – berea are destula apă în compoziția ei).

Cei care trec pragul acestui salon plătesc 35 de dolari şi se declară foarte mulţumiţi de felul în care sunt trataţi. Ei spun că procedura specială, în care este folosită berea, este pe cât de plăcută, pe atât de benefică.

Conform oamenilor de ştiinţă, berea este bogată în vitamina B, care este benefică pielii şi părului. O asemenea terapie este folosită cu succes pentru îndepărtarea durerilor de încheieturi şi are un efect antibacterian.

 

Despre Sorin Neagu

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Înapoi la începutul paginii