13 noiembrie 2013
BRANDUL SAPTAMÂNII: Centrul de Studii despre Bere

Dragi berarii si bautori

Aveți ocazia să faceți ceva fain. Așadar, astăzi preluăm ideea faină de la colega de Blog de Cafea și vă povestim despre Asociația Glazeon.

Glazeon funcționează prin parteneriatele pe care le încheie cu contracte din diferite locații din București (baruri, cafenele), locații care acceptă să doneze  10% din valoarea fiecărei note de plată către una dintre cauzele pe care Glazeon le susține.

Prin urmare, ăștia sunt pașii:

Clientul care cere nota de plată trebuie să spună că vine din partea Glazeon și i se va da un cartonaș pe care este inscripționat un cod și suma care urmează să fie donată. Codul respectiv va fi introdus pe site-ul Glazeon, iar clientul are ocazia să își aleagă cauza preferată.

De menționat este că totul se întâmplă doar în locațiile partenere:  Highlife BistroOld Nick’s PubPeru Bistro și Coftale, locații cărora sperăm să li se alăture și altele.

Cauzele pe care Glazeon le susține:

  • CROS – pentru tehnologizarea camerei creative a CROS Learning House
  • Andrei Gligor pentru Inima Copiilor – pentru a cumpăra Spitalului Marie Curie un scanner retinian care poate salva de la orbire sute de nou-născuți în fiecare an
  • Tribul – pentru realizarea unei aplicații mobile care te ajută să teleportezi lucruri prin București
  • ABC Antreprenori – susținem cel mai bun proiect de afacere din cadrul evenimentelor ABC Antreprenori
  • Asociația pentru protecția animalelor ROBI – pentru hrănirea timp de o lună a 70 de câini din adăpostul improvizat al Asociației ROBI
  • Start Me Up – Akcees: un tânăr atreprenor pentru România; scopul lor este de a oferi o bursă la școala de antreprenoriat Start Me Up.

Noi credem că este o idee inovativă, cu mult potențial și sperăm ca în curând să fie atâtea locații înscrise încât să nu avem loc pe blog să le enumerăm.

via BlogdeCafea și Glazeon

glazeon-33308600

Despre Delia Chirilă

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>