29 decembrie 2013
BRANDUL SAPTAMÂNII: Centrul de Studii despre Bere

Ursus COOLER organizează Romanian Open Squash!

ursus cooler romanian open squashPrima editie a campionatului de squash pentru amatori, Ursus COOLER Romanian Open Squash este organizat de Asociatia Pro Squash si se va desfasura intre 9 si 17 noiembrie, in 8 dintre cele mai mari orase din tara. Turneul se va desfasura in doua etape, finala competitiei urmand sa aiba loc in 16 si 17 noiembrie, pe un teren de squash mobil din sticla amplasat in Iulius Mall Cluj Napoca.

Ursus COOLER Romanian Open Squash este un campionat care se adreseaza amatorilor, atat femei cat si barbati, cu varsta de peste 18 ani, indiferent de nationalitatea lor. Prima etapa a turneului va avea loc in 9-10 noiembrie si se va organiza simultan in cluburile de squash participante din diverse orase. Cei mai buni jucatori din fiecare oras se califica pentru etapa finala, care se va desfasura in perioada 15-17 noiembrie, la Cluj Napoca, pe un teren de squash mobil din sticla, special amenajat in Iulius Mall.
In urma unui sistem de joc eliminatoriu, dintre cei 40 de finalisti se vor stabili castigatorii concursului care vor primi premii in valoare de peste 3.500 USD. Arbitrajul etapei finale va fi realizat de catre arbitri internationali acreditati.

Inscrierea in campionatul Ursus COOLER Romanian Open Squash se poate face pe site-ul www.romanianopensquash.ro sau direct la unul dintre cluburile participante, pana in data de 4 noiembrie, ora 24:00. Cluburile de squash care participa la campionat sunt: Bucuresti – Aerosquash, Constanta – Westside, Iasi – Oxygene Sport, Brasov – WePlay, Cluj Napoca – Squash Club, Oradea – World Fitness, Sibiu – Activ Squash si Timisoara – Helios Sport.

“Squash-ul s-a dezvoltat impresionant in ultimii ani, cu un ritm de crestere accelerat de mediatizarea puternica si numarul tot mai mare de competitii care se organizeaza, chiar daca inca nu exista infrastructura din alte tari pentru practicarea la scara larga a acestui sport. Squash-ul are un potential extraordinar in tara noastra deoarece este la inceput de drum, comparativ de exemplu cu Anglia, unde exista 8500 de terenuri de squash si peste 500.000 de jucatori” – Sebastian Baciu, presedintele Pro Squash.

Detalii si informatii suplimentare pot fi obtinute accesand www.romanianopensquash.ro sau prin email: [email protected].

Despre Cristian Florea

Sportiv pasionat de Social Media şi WordPress. Project Manager la Sport Local.

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>