20 octombrie 2013
BRANDUL SAPTAMÂNII: Centrul de Studii despre Bere

Reconstruiește-ți orașul cu Silva

Am descoperit astăzi o aplicație tare interesantă pe pagina oficială de facebook a berii Silva.

“Reconstruiește orașul” este o aplicație destinată tuturor celor cu cont valid de facebook, accesibilă până pe 4 noiembrie 2012, ora 23:59, care va avea 8 etape, fiecare etapă înseamnănd o săptămână de joc. Aplicația are și premii (340 de six-pack-uri de bere și 30 de baxuri de bere), precum și un clasament săptămânal pentru fiecare din cele 8 etape, dar nu în asta constă frumusețea ei.

Frumusețea aplicației “Reconstruiește orașul” este quizul pe care trebuie să-l faci pentru a strânge puncte. Este foarte informativ și îți testează cunoștințele despre orașul preferat din cele 6 disponibile în aplicație: București, Sibiu, Constanța, Timișoara, Cluj-Napoca și Iași. Eu am rămas surprins cât de puține detalii istorice cunosc despre unele și cât de bine cunosc istoria celorlalte.

Vă recomand să încercați aplicația, nu pentru premii, ci pentru cultura voastră generală.

Despre Sorin Neagu

4 comentarii

 1. Buna seara.
  Am si eu o curiozitate, mai mult legata de reclama decat de berea in sine. Am vazut ca a fost o adevarata febra cu piesa lui Yann Tiersen din reclama anterioara, insa exista o reclama noua, daca nu ma insel, cu o piesa clasica de vioara pe fundal. Se poate sa ma ajutati cu numele piesei?
  Va multumesc.

 2. Bună Ioana!

  Melodia este din coloana sonoră a filmului Amelie și se cheamă “J’y Suis Jamais Alle”.
  Am pus un link mai jos :)

  Zi superbă! >> http://youtu.be/okJpAybjpQs <<

 3. buna ziua, am si eu o rugaminte, am vazut la tv ca a aparut o noua reclama la silva dar nu o gasesc pe net. Va rog daca puteti sa ma ajutati cu un link ceva…
  Va multumesc

 4. Buna ziua. Piesa era Paganini – La Campanella: http://www.youtube.com/watch?v=YaxHZxvmSwQ
  V-am zis eu ca toata lumea vorbeste despre cea anterioara, compusa de Yann Tiersen pentru soundtrack-ul lui Amelie. Oricum, va multumesc :)
  Radu, dupa lungi cautari, nici eu n-am gasit noua reclama pe internet.

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Înapoi la începutul paginii