08 decembrie 2013
BRANDUL SAPTAMÂNII: Centrul de Studii despre Bere

Jocuri cu bere

Că tot ne plictisim uneori la servici, niște joculețe cu bere pică de minune. Luați de aici câteva: beer barf,  beer pong,  beer monster,  beer golf,  defend the keg,  project drunk.

În caz că vă arde pofta de o experiență “vie” am enumerat mai jos câteva drinking games de încercat cu prietenii la prima ocazie, preferabil cu bere. Despre istorie, genuri și recorduri la jocurile alcool găsiți aici.

 

5. Flip, Sip, or Strip!

Se joacă cel mai bine între 3 sau 5 prieteni, iar regulile-s simple – dai cu banul și tre’ să nimerești pe ce parte cade; dacă nimerești dai moneda în dreapta, dacă nu nimerești o dai în stânga ta și ori renunți la un articol de îmbrăcăminte, ori bei paharul de bere. Simplu, nu?!

 4. Fubar

Se joacă cu un pachet de cărți și mulți prieteni la masă. Se pune pachetul în mijloc, după ce a fost amestecat bine, și se trage câte o carte, iar fiecare carte are câte o regula:
Asul – bei un pahar
2, 3  - bei două, respectiv trei pahare
4 – pui o întrebare cuiva și trebuie să-ți răspundă tot cu o întrebare adresată ție sau celorlalți; se merge așa până greșește cineva, iar acela bea un pahar
5 – alegi cinci persoane care să bea câte un pahar, ori împarți 5 pahare la cel puțin doi prieteni
6 – spui ce n-ai făcut niciodată, iar cine a făcut ce n-ai reușit tu bea câte un pahar
7 – cine extrage șaptele poate pune ori de câte ori vrea, până se extrage următorul 7, ambele mâini pe masă, iar cine le pune ultimul bea
8 – spui o categorie, iar restul trebuie să spună un brand: bere – Bud Light, limonadă – Ciuc Radler, paine – Vel Pitar s.a.m.d.
9 – spui un cuvânt, iar restul trebuie să spună altul care să rimeze; ca de obicei, cine greșește bea
10 –  toată lumea bea
J – beau doar masculii de la masă :D
Q – beau doar reprezentantele sexului frumos
K – se alege o ordine (stânga sau dreapta), iar cel ce a extras cartea bea până cât poate, iar cel de langă tre’ să țină pasul cu acesta; următorul bea cât bea al doilea, al patrulea cât bea al treilea, și tot așa.

3. Edward 40 Hands

Cine trage paiul scurt are nefericita sarcină de a-i fi lipite, cu bandă adezivă, două PET-uri de bere în fiecare palmă, și trebuie să bea ori să servească pe toată lumea, fără să verse, dacă vrea să-și folosească mâinile. Lesne de înțeles că toate jocurile de aici sunt de jucat în casă, cu prietenii, nu prin baruri sau cluburi :D.

2. Power Hour

Regulile de bază-s simple – se decide un interval (la fiecare 2-5-10 minute) și se bea conform itinerariului :D. Numa’ bun de jucat în timpul unui meci de fotbal, poker, table etc.

1. Beer Pong

Se împart prietenii în două echipe și se aranjează cum sunt și popicele de la bowling câte 3 pahare de unică folosință pentru fiecare participant în capetele unei mese – apoi iei o minge de ping-pong și arunci în masă în așa fel să nimerești în paharele adversarilor – paharele nimerite se beau, iar câștigători sunt cei cu cele mai multe pahare rămase pline.

Să nu uităm că există și un Bierathlon, în caz că vreți să amestecați sportul cu berea.

Despre Sorin Neagu

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>