10 decembrie 2013
BRANDUL SAPTAMÂNII: Centrul de Studii despre Bere

Grolsch caută filme interesante pentru a le premia

În fiecare zi, ne întâlnim cu mii de momente în care trebuie să luăm decizii. Și cele mai importante fac viața interesantă. Ai spus vreodată DA când toată lumea din jur spunea NU? Vezi lucruri pe care nimeni altcineva nu le mai vede? Ai pășit vreodată în necunoscut?

Fiecare are o poveste de spus. O poveste în care acțiunile sale schimbă totul. O poveste care merită împărtășită. Ceea ce alegem ne definește. Alege ceva interesant.

grolsch film works

Ei bine, aceasta este ideea care stă la baza proiectului Grolsch Film Works. În cadrul acestuia, un juriu format din personalități cunoscute din lumea filmului alege în fiecare lună câte 10 filme, care sunt promovate pe pagina de Facebook a Grolsch și pe site-ul Grolsch Film Works. Iar la fiecare patru luni, juriul alege trei filme, care vor avea șansa să fie incluse în programul Festivalului Internațional de Film de la San Francisco.

Și tu îți poți înscrie filmul. Singurele condiții sunt: să nu aibă o durată mai mare de 10 minute și să-l uploadezi pe Vimeo, astfel încât să-l poată vedea toată lumea.

În prezent, înscrieri se mai fac până pe 18 noiembrie, în vreme ce câștigătorul va fi anunțat pe 16 decembrie.

Detaliile complete privind premiile și regulamentul pot fi găsite pe site-ul oficial.

Grolsch susține filmul independent, fiind sponsor oficial al unuia dintre cele mai importante festivaluri de film din lume: Toronto International Film Festival și partener oficial al premiilor BAFTA.

Despre saramon

Pasionat de filme. Fan Toronto Raptors. Project manager la Blog de Cinema. P.S. Când vinul roșu nu-i prin preajmă, merge și o bere.

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>