20 octombrie 2013
BRANDUL SAPTAMÂNII: Centrul de Studii despre Bere

De-ale berii vești

Staorpramen nu se lasă și susține încă un eveniment de top din online-ul românesc - Social Media Summer Camp – a treia ediție a taberei de social media marketing din România ce va avea loc pe 12-15 iulie 2012, la Paraul Rece. Bloggeri de top îți vor prezenta strategii de social media marketing în trei zile de workshopuri, conferințe, traininguri, networking, jocuri outdoor, petreceri și distracție în aerul tare al online-ului românesc. Eveniment organizat de Revista Biz și susținut puternic și de Staropramen.

Românului nu-i priește criza deloc. Dacă la începutul anului spuneam că piața s-a stabilizat iar consumul de bere din 2011 n-a mai scăzut față de anii precedenți, se pare ca în primul trimestru al acestui an românii au băut cu 5% mai puțină bere decât în aceeași perioadă din 2011. Făcând o comparaţie cu rezultatele primului trimestru din 2008, un an de referinţă pentru istoria pieţei din punct de vedere al consumului înregistrat, scăderea pe primele trei luni ale anului 2012 este de 23%. Am putea învinui iarna lungă de care am avut parte, dar să recunoaștem că nici climatul economic, pe langă clima propriu-zisă, nu ne-a prea priit. Sursa Mediafax.

 

Ce ne-a plăcut și nu ne-a plăcut duminică la Bucharest Wheels Arena?!  Păi pe lângă ce vedeți prin pozele de-aici, ne-a plăcut berea ieftină, că tot a susținut berea SKOL evenimentul, și prea ne era dor să dăm doar 4 lei pe-o bere, la pahar ce-i drept. Ne-au plăcut motoarele și muzica lor care se-auzea pretutindeni la complexul Romexpo, traseul pentru automobilele off-road, drifturile lui Titi Aur, reprezentațiile puștilor pe carturi, wheelie-urile lui Kevin Carmichael și felul în care i-au arătat aprecierea cei din colțul Harleyiștilor, concertul celor de la Cargo. Nu ne-a plăcut căldura, da’ nu-i vina lor, DJ-ul mult prea vorbăreț că-ți strica tot mojo-ul, neseriozitatea formațiilor Suie Paparude și Paraziții, care nu și-au mai făcut apariția pe scena de la Bucharest Wheels Arena, cum era planificat.

Despre Sorin Neagu

3 comentarii

  1. Un blog sanatos cu Staropramen se tine :)

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Înapoi la începutul paginii