30 octombrie 2013
BRANDUL SAPTAMÂNII: Centrul de Studii despre Bere

De ziua cârciumii băutura-i pe caiet

De Sf. Maria, fie că-i adormirea, fie că-i ridicarea la ceruri, fie că-i Ziua Marinei, românul tot găsește un motiv de veselie.  Că doar le poți împăca pe toate trei o dată – ori te îneci în pahar, ori bei până adormi, ori te spovedești cu vin până te ridici la ceruri. Ziceți voi că exagerez dar așteptați voi numai știrile de la ora 19:00 și urmăriți-le pe cele de la ora 17:00 de mâine – o să vedeți că astăzi e zi de selecție naturală… sărbătorile la români.

Și pentru că tot e mare sărbătoare azi, o cârciumă din Craiova își serbează hramul. ”La Maria” oferă astăzi, în zi de sărbătoare, tuturor clienților ce-i trec pragul până la ora 23:00, băutură la promoție … pe caiet.

“Începem ziua în forță, cu shoturi de țuică rece de prună. Spre prânz, o lăsăm mai moale, cu bere. Seara continuă în forță cu whisky. Primul client care cade lat primește premiu de fidelitate”, a declarat patroana cârciumii, Maria-Mariana Marin, conform sursei noastre, craiovaniuz.ro.

Deși pare zâmbeștire, nu văd de ce nu am lua-o în serios, căci România e tărâmul tuturor posibilităților.

Pe cu totul altă notă, la mulți ani celor sărbătoriți azi! Și consumați responsabil bere bună și rece. În caz că sunteți prin Constanța, Caravana Staropramen vă ține companie la festivitățile de Ziua Marinei.

Despre Sorin Neagu

Un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Înapoi la începutul paginii