01 decembrie 2013
BRANDUL SAPTAMÂNII: Centrul de Studii despre Bere

Cum poti fi un bautor de bere mai eco

Pornim de la ideea că nu eşti printre acei cercopiteci care aruncă sticla, doza sau PET-ul în natură. Ba nu, suntem absolut siguri că printre cititorii noştri nu există de ăştia!

Aşa că următorul punct pe ordinea de zi, cum ar veni, este ca, după ce bem berea, să micşorăm volumul ambalajului. De ce este important să facem asta? Pentru că în felul acesta volumul de deşeuri este mai mic, ceea ce face mai uşoară colectarea lor selectivă. Simplu :)

Căci, aşa cum ne spun cei de la EcoRom Ambalaje, în cadrul foartei simpatice campanii Reciclare pentru destresare” :

E științific demonstrat că te simți mai bine dacă dai afară răul din tine, aşa că nu te abține și varsă-ți nervii pe ambalajele reciclabile!
Te destresezi și totodată faci un bine reciclând! Câştigă spaţiu în gospodarie pentru depozitarea deșeurilor de ambalaje! Cum? Foarte simplu! Redu volumul acestora!
- 4 PET-uri pliate = 1 PET nepliat
- 10 doze presate = 1 doza nepresată
- 3-50 cutii de carton pliate = 1 cutie nepliată
Turteşte, pliază şi ai rezolvat această problemă! Doze, pet-uri sau orice alt ambalaj reciclabil, toate ocupă mai puţin loc dacă le turteşti cu simţ de răspundere!

Aşa că apucă-te de strivit! Iar dacă se întâmplă să fii blogger, avem şi nişte premii pentru tine :)

slide1

Despre Cristian China-Birta

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>