13 noiembrie 2013
BRANDUL SAPTAMÂNII: Centrul de Studii despre Bere

Cea mai tare bere din lume

Update: Acum asta este cea mai tare bere din lume.

Chiar, știți care-i cea mai tare bere din lume? Și nu tare=mișto, ci nivelul de alcool pe care îl conține. Când mai desfășor ieșiri nocturne, în procesul de studiere și scrijelire a etichetei de pe sticla de bere, mai trag un ochi și la nivelul de alcool, așa de amuzament. La berea neagră nu mai arunc ocheade, știu că depășește așteptări. Dar nu mă așteptam și la o bere cu două cifre.

Da, este oficial, cea mai tare bere din lume are două cifre la nivelul de alcool, 65% și se numește sugestiv Armaggedon, fiind produsă în Scoția. Ea a fost preparată de către trei tineri adolescenți, din cauza vârstei fragede, ce nu le permitea achiziționarea de alcool. Așa că tinerii noștri s-au pus pe treabă în timpul universității,  și-au cumpărat o instalație de fabricat bere și au început să prepare licoarea cu hamei. Amuzant este că berea chiar se aseamănă mai mult cu un lichior decât cu o bere obișnuită.  Armaggedon este de asemenea, mai scumpă decât o bere  comună, ajungând la 50 dolari sticla.

Așadar, la o analiză mai atentă, Armaggedon, este în mod onorabil,pe aceeași scară bahică cu pălinca de Bihor.

armageddon

 

via www.stiati.ca

Despre Delia Chirilă

Un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>