03 noiembrie 2013
BRANDUL SAPTAMÂNII: Centrul de Studii despre Bere

Ce se intampla cand se implica un brand de bere

Lucruri faine se întâmplă, vă spunem noi! Printre numeroasele branduri care se implică în Timișoara Brands Tour se numără și dragul nostru brand de bere Timișoreana, susținând încă o dată ideea că lucruri faine se întâmplă când și berea este la mijloc.

“Timişoara Brands Tour este evenimentul care îşi propune să scoată la iveală părţi importante din motorul economic al oraşului şi încearcă să arunce o rază de lumină asupra unor branduri care au influenţat şi încă influenţează soarta Timişoarei. Timp de 4 zile, din 11 până în 14 aprilie, unii dintre cei mai cunoscuţi bloggeri din România vor sta faţă în faţă cu cele mai importante branduri din partea de Vest a ţării, le vor vizita la ele acasă şi vor încerca să le descopere poveştile de succes.”

Și fiți pe fază în continuare, căci avem un corespondent surpriză la fața locului, care o să ne țină la curent cu activitățile evenimentului.

timisoara-brands-tour

Despre Delia Chirilă

Un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Înapoi la începutul paginii