03 noiembrie 2013
BRANDUL SAPTAMÂNII: Centrul de Studii despre Bere

Când te-ai autodepășit ultima oară?

Duminică, 23 septembrie, după orele 15:00 sunteți așteptați la Piscina Dinamo, unde Ion Oncescu (34 de ani) va încerca să se autodepășească și să traverseze un întreg bazin olimpic (50m) sub apă, cu o halteră de 50 de kg pe umeri.

Observ că la individul Oncescu nu prea se poartă jumătățile de măsură. După ce a înfrânt la skanderberg întâi 300 de oameni, s-a gândit că poate mai mult și au urmat 500. Nesătul și puțin obosit s-a decis să înfrângă nu mai puțin de 1024 de oameni la skanderberg. Încearcă tu să îți atingi nasul și genunchiul cu degetele de la aceeași mână de 1000 de ori și vei simți că-ți ia foc brațul, dapăi să mai și înfrângi 1024 de ambițioși care, își doresc fiecare în parte să fie persoana care te-a doborât.

Stejar Strong apreciază încă o dată încăpățânarea omului puternic la minte și la trup, și îl susține pe Ion Oncescu în încercarea sa extrem de ambițioasă de a doborî acest record subacvatic.

Acum, revenind la întrebarea din titlu, îți amintești cum te-ai autodepășit ultima oară? Povestește-ne! Motivează-ne! Dă-ne un exemplu fain prin care, asemeni lui Oncescu, te-ai ridicat de pe canapea și ai făcut ceva cu adevărat grandios. Spune-ne o asemenea poveste într-un comentariu mai jos și Stejar Strong te premiază cu un six-pack de bere.

Dacă ești de esență tare poți căștiga unul din cele 3 six-pack-uri de bere Stejar Strong. 

Despre Sorin Neagu

3 comentarii

  1. Astazi m-am autodepasit ultima data stau la birou de la prima ora si incerc sa nu adorm si am reusit deci…

  2. MA autodepasesc de cate ori am ocazia! Imi plac provocarile si le accept cu placere. Ultima data m-am autodepasit chiar azi, la triatlonul de la mamaia, care de fapt s-a transformat in duatlon :-) .

  3. Imi place sa imi testez limitele ori de cate ori am ocazia. Sunt o fire competitiva. Ultima oara cand m-am autodepasit a fost chiar astazi la triatlonul de la mamaia, cand am reusit un personal record.

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Înapoi la începutul paginii