BRANDUL SAPTAMÂNII: Centrul de Studii despre Bere

Berea si becurile arse nu se arunca

Ce se întâmplă cu becurile arse? Păi nimic. Păi de ce? O informație ce merită dată mai departe este că becurile, bineînțeles, nu se degradează, conțin mercur iar în număr de sute de mii (cam câți suntem noi, adică) sunt periculoase pentru mediu, apă, animale, oameni.  Toate astea le știm de la Recolamp, care este o organizaţie non-profit, fondată în 2007, cu totul felul de proiecte faine printre care și cel mai recent, Recensământul becurilor arse din România.

Legătura cu berea? Păi, dragii companii și branduri de bere, vă anunțăm că în cadrul acestui proiect “orice companie din România poate accesa în mod gratuit sistemul dezvoltat de noi. Apelând numărul de telefon cu acces gratuit: 0800.888.666, puteţi solicita propriile containere de colectare şi ridicarea deşeurilor. Acest demers nu presupune costuri pentru instituţii care prin protocolul cu Asociaţia îşi îndeplinesc şi obligaţiile legale de gestiune deşeuri, aşa cum sunt prevăzute ele în legislaţia naţională de mediu.”

Dacă ești blogger, poți să susții și tu campania pe blogalinitiative, să influențezi efectiv cât se reciclează și să câștigi o grămadă de premii.

Putem să avem o inițiativă prelungită, care să nu dureze doar o oră pe an. Mediul trebuie să fie una din preocupările fiecărui individ în parte, îndeosebi a companiilor. Inclusiv a brandurilor de bere.  Până la urmă, vrem ca și copiii copiilor noștri să bea bere, nu?

presentation

 

Despre Delia Chirilă

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Înapoi la începutul paginii