02 noiembrie 2013
BRANDUL SAPTAMÂNII: Centrul de Studii despre Bere

Aliat lansează aplicația AlcoHelp Audit

Lucruri bune noul an aduce. Cei de la ALIAT anunțau anul trecut lansarea unei aplicații de facebook pentru a înlesni procesul de autotestare al consumatorilor de alcool în privința consumului mediua. Iată că nici n-a început bine anul și au și lansat noua aplicație AlcoHelp Audit, o aplicație test care îți va spune cât de moderat ți-e consumul de alcool. Nu de alta, dar privit din afară ai să-ți vezi consumul de alcool cu alți ochi, căci în mintea noastră rareori consumăm prea mult. Eu zic să-l încercați, dacă nu pentru rezultat, măcar pentru întrebări, căci te pun pe gânduri.

Nu știu de ce, dar mi-a amintit de filmul Flight, în care un pilot alcoolic salvează pasagerii unui avion defect prin manevre numai de el știute. După mine, în film este mai puțin vorba despre talentele pilotului și accident, cât despre problema sa cu alcoolul și imposibilitatea lui de a nu consuma abuziv. Chiar de mult nu am mai văzut un film care să exprime atât de bine alcoolismul. Îți dai seamă de ce i se spune că este o boală și nu un viciu. Eu zic să-l urmăriți și-apoi să frunzăriți site-ul AlcoHelp pentru mai multe informații despre această boală.

Alcohelp ALIAT – site | facebook | facebook app

Articole precedente:
Lansarea Centrelor AlcoInfo – VIDEO
Centre AlcoInfo în spitale generale
Traseul Caravanei Alcohelp
Caravana AlcoHelp
Despre abuzul și dependența de alcool

Despre Sorin Neagu

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Înapoi la începutul paginii