07 noiembrie 2013
BRANDUL SAPTAMÂNII: Centrul de Studii despre Bere

5 mai – Ziua barbatului Bergenbier

Bergenbier este de pe altă planetă. După ce, în anii trecuți, au reușit să proclame data de 5 mai ca fiind ziua bărbatului, acum au grijă să o sărbătorească cu fast, fără compromisuri. Nu de alta, dar încă se simțeau datori față de fani pentru micul experiment din 2009, an în care Bergenbier nu a organizat nimic pentru data de 5 mai, drept urmare peste 20.000 de fani accesând site-ul oficial al brandului în căutare de informați despre Ziua Bărbatului. Dedicare din partea fanilor, dedicare din partea brandului.

În 2012, Bergenbier a înființat Organizația Bărbaților din România – O.B.R. și s-a ținut tare să-i serbeze cum nu s-a mai pomenit până acum – 11 orașe din țară vor avea parte de mega-petrecerile organizate de Bergenbier, scăldate în bere și muzică de calitate, prezențele vehiculate fiind:

Voltaj, Sistem, Connect-R, Vunk, Heaven, Raluk, Impact, Trupa Veche, Andreea Antonescu, Celia, Radio Killer, Alexandra Ungureanu & Crush, Xonia, Antonia, Sylvia & Dj Rhino.

Și nu s-au terminat surprizele… nici pe-aproape. Brandul pregătește, pentru cei 25.000 de oameni așteptați, proclamarea Cărții Galbene a Organizației Bărbaților din România (O.B.R. Bergenbier) a€“ o colecție de hotărâri votate de bărbați pentru a le face viața mai frumoasă. Iar pentru că una dintre cele mai votate hotărâri a fost aceea că “Bărbații merită statuie”, Bergenbier s-a conformat și va dezveli chiar și Statuia Bărbaților pe data de 5 mai.

Și tot n-am terminat de povestit. Bergenbier lovește bărbatul la sentiment și s-a gândit până și la pasiunile lui, tehnologia și gadget-urile ocupând un loc extrem de important în sufletul oricărui bărbat. Prin urmare s-a format o alianță între PC Garage și Bergenbier numa’ bună pentru bărbații însetați de super promoții. Pe site-ul PC Garage veți găsi o întreagă lista de produse cu reduceri serioase, ce sunt activate doar astăzi, de ziua bărbatului, iar la fiecare produs comandat din campanie primiți și-o doză de Bergenbier. No, apăi ce bărbat și-ar dori mai mult?!

Până și în Carrefour dacă ajungi de Ziua Bărbatului primești cadou o bere Bergenbier, iar Praktiker dă un six-pack dacă achiziționezi de peste 150 de lei, până pe 13 mai.

Dar Bergenbier tot nu se lasă și-și lansează până și berea în ediție specială, în galben, dedicată Zilei Bărbatului, eveniment social creat și promovat de aceștia încă din 2007.

La cât de multe surprize le-a pregătit Bergenbier bărbaților din România, să mă scuzați dacă s-a nimerit să sar vreuna. Greu mai ține omul pasul cu pasiunea Bergenbier-ului de a-și sărbătorii favoriții. Nici nu vreau să mă gândesc la logistica din spatele tuturor acestor evenimente – efort monumental depus de un brand care-și respectă susținătorii.

Să rezumăm:

- petreceri și concerte?!  fără număr, peste tot prin țară – alege-ți evenimentul aici

- Cartea Galbenă a O.B.R. - o colecție de hotărâri votate de bărbați pentru a le face viața mai frumoasă,
Statuia Bărbaților fiind unul din rezultatele hotărârilor votate

- campanie de reduceri cu beri cadou pe PC Garage

- bere cadou in Carrefour

Praktiker dă un six-pack dacă achiziționezi de peste 150 de lei, până pe 13 mai.

- bere in editie speciala dedicata Zilei Barbatului

Eu nu știu de ce mai citești rândurile astea… treci de serbează Ziua Bărbatului cu Bergenbier, c-așa-i frumos, să le apreciem efortul și să ne simțim bine, în numele bărbaților din România, în cinstea Bergenbier-ului și-a onomasticii de ei înființată/născută/inventată/promovată/înveselită/sărbătorită.

PS: numa’ uitați aici ce clipuri superbe găsiți pe pagina de youtube dedicată Zilei Bărbatului.  La toate s-au gândit și tare bine s-au mai gândit.

Bărbați din România, O.B.R. si Bergenbier, LA MULTI ANI!

 

Despre Sorin Neagu

Un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Înapoi la începutul paginii