30 octombrie 2013
BRANDUL SAPTAMÂNII: Centrul de Studii despre Bere

Vizită de lucru la Beraria Ursus din Cluj-Napoca

Când am ajuns săptămâna trecută la Cluj-Napoca, printre primele lucruri pe care mi le-au spus prietenii de acolo a fost că ”trebe musai să vezi” Berăria Ursus, proaspăt deschisă în Piața Unirii la numărul 20. E foarte greu să o ratați dacă ajungeți prin zonă, așa că nu vă bateți capul să vă aduceți aminte adresa exactă :) )

Pentru mine a fost o surpriză foarte plăcută localul. Amenajat foarte frumos (vedeți mai jos niște poze), cu mult gust și cu multe tușe retro. De remarcat colecția de halbe și pahare care se poate găsi prin tot localul. Și când zic tot localul vă rog să vă gândiți la câteva sute de metri pătrați, căci atât are, fiind împărțit pe 3 secțiuni mari, cu un bar central care are legătură cu toate secțiunile.

Ca feeling, Berăria Ursus este clar locul unde să mergi să bei un Ursus Black la halbă (foarte bun, nu cum, din păcate, găsim prin alte părți, de ni se face nouă rușine…) sau alte beri la un preț între 5 și 8 lei, adică absolut ok. Nu este, însă, un loc unde să mergi cu gașca și să te întinzi cu cheful până dimineață. Este, dacă vreți, numai bun pentru o întâlnire mai așezată (chiar de business, dar una mai casual), unde se pot bea și câteva beri, dar nu mai mult de atât :)

Clujenii care mi-au recomandat Berăria Ursus m-au avertizat că ”cel mai nasol” lucru de acolo este că se aduc comenzile foarte târziu. Poate că am fost eu norocos sau poate că am nimerit eu într-un moment favorabil, când erau niște ospătari mai pe fază de tură, nu știu. Dar ce pot să vă spun că berea mi s-a adus foarte repede, iar musacaua pe care am comandat-o mi s-a adus în vreo 15 min, adică mai mult decât ok.

Vă recomand să dați o tură prin Berăria Ursus dacă ajungeți la Cluj-Napoca. Și să îmi bateți apoi obrazul dacă nu v-a plăcut :)

[nggallery id=14]

Despre Cristian China-Birta

Un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Înapoi la începutul paginii