10 decembrie 2013
BRANDUL SAPTAMÂNII: Centrul de Studii despre Bere

Curtea Berarilor Timișoreana “La Fabrica”

Pe 21 decembrie s-a lansat Curtea Berarilor Timișoreana “La Fabrica”, cea mai nouă locație Timișoreana, chiar în curtea Fabricii de Bere Timișoreana, o clădire încărcată de istorie, chiar prima fabrică de bere din România. Inaugurarea s-a făcut cu multă voie bună alături de peste 200 de prieteni și oaspeți de seamă.

Maestrul Berar și Prințul Eugeniu de Savoia au dat startul petrecerii, iar trupa Incanto Quartetto a deschis seara cu un moment artistic special, în care timișorenii au fost invitați să danseze pe ritmuri de epocă și să cinstească o halbă rece de Timișoreana! A urmat concertul lui Mircea Baniciu, care a transformat evenimentul de lansare într-o adevărată sărbătoare.

Cu o suprafață de 420 de metri pătrați, Curtea Berarilor Timișoreana “La Fabrica” are peste 200 de locuri pentru oaspeții care îi vor călca pragul. Locația, gândită pornind de la conceptul de berărie Curtea Berarilor, se distinge prin arhitectură și design, dar și prin elementele speciale de decor. Toate acestea amintesc de vremurile în care berea Timișoreana era atestată documentar pentru prima dată, la 1718, in Timișoara.

Noua berărie, de pe strada Ștefan cel Mare, nr. 28, le va oferi oaspeților surprize de fiecare dată când îi trec pragul: de la concerte cu muzică live, la berea proaspătă direct din fabrică, nepasteurizată, și nefiltrată, special pentru oaspeții care ne trec pragul, precum și cele mai alese bucate.

[nggallery id=90]

Despre Sorin Neagu

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>