17 noiembrie 2013
BRANDUL SAPTAMÂNII: Centrul de Studii despre Bere

Clinica de Bere

Dacă te simți deshidratat, simți un disconfort termic și/sau stai prost cu circulația știu exact la care clinică să apelezi.

Cea mai bună invenție, de când s-a inventat berea și până acum, au avut-o niște timișoreni care au dus ideea de a a-ți monetiza pasiunea la un cu totul alt nivel. Eu le-aș ridica statuie, i-aș trece în istorie ca fiind cele mai luminate minți ale acestori vremuri gri. La Timișoara, șase prieteni s-au asociat și-au înființat Clinica de Bere, o microfabrică de bere specializată pe bere premium pentru piața locală. Și nu se opresc aici… adică nu-i de-ajuns că și-au îndeplinit visul pe care oricare dintre noi îl avem – să ne facem propria fabrică de bere, dar vin și cu niște servicii nemaipomenite, care te fac să verși o lacrimă de mândru ce ești că ești frate român cu dânșii.


Clinica de Bere îți aduce bere-mobilul la ușă. Dacă ești din Timișoara și te înregistrezi la ei pe site poți oricând să-ți comanzi berea preferată… adică mă mut în Timișoara. Știți vorba aia “trăim într-o lume unde pizza vine mai repede decât poliția”? Acum berea-i mai rapidă :D.
Și surprizele nu se opresc aici. Tot la ei poți să-ți personalizezi berea. Poți veni cu rețeta proprie și poți să-i pui ce etichetă vrei tu. S-a dus modă tricourilor cu mesaje… bun venit berii personalizate. Pe ClinicaDeBere.ro vei mai avea la dispoziție un serviciu de beer tracking care-ți va oferi toate informațiile despre berea ce o cumperi, chiar și un buletin de analiză microbiologic, și vor avea chiar și un live cam, neactiv încă, dar care, probabil, îți va oferi ocazia să și urmărești procesul de producție.

Eu unul sper să mă primească într-o vizită cât mai curând, că-i musai să văd cu ochii mei ca să mă conving. Clinică de Bere e prea bună ca să fie adevărată. Musai să pun mâna pe bere-mobil, să gust o nepasteurizata, să strâng mână acestor oameni, că prea ne-arată că visele se pot împlini frumos.


Timișoreni, norocoși oameni mai sunteți,  mă!

Despre Sorin Neagu

Un comentariu

  1. inca o lacrima de emotie si aici…

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>