06 decembrie 2013
BRANDUL SAPTAMÂNII: Centrul de Studii despre Bere

Zeppelin Pub: deschiderea oficiala a celui mai nou pub rock din Bucuresti

Saptamana aceasta are loc deschiderea oficiala a Zeppelin Pub, noul bar rock din Bucuresti (zona Armeneasca). Zeppelin Pub va fi un loc cu staif, cu rock vechi si nou, de calitate si necomercial, cu o selectie de 70 de beri bune, vinuri si spirtoase, plus cateva selectii culinare pe care va asteptam sa le descoperiti in meniul nostru.

Petrecerea de deschidere, mai degraba o seara intre prieteni, va avea loc sambata, 7 decembrie, ora 20:00, str. Marin Serghiescu 7, cu trupa Shuffle, (Andrei Merchea – voce, Olivia Vereha – voce, Madalin Antonesei – chitara, Marius Ionescu – bass, Vlad Macsimov – cajon) un proiect acustic de coveruri, al carui concert va fi primul dintr-o lunga serie de evenimente muzicale live si unplugged.

Doamnele vor fi asteptate cu sampanie, iar domnii cu un draft de London Pride.

De ce Zeppelin?

Numele Zeppelin vine de la pasiunea pentru acei oameni minunati (inginerii aviatici de la inceputul secolului 20) si masinile lor zburatoare (zepelinele sau dirijabilele, in acest caz), lucru de care o sa va dati seama imediat, din imaginile uriase care plutesc pe pereti.

Zeppelin Pub va fi un mediu prietenos cu consumatorul de bere buna, care vrea sa asculte rock de toate soiurile, intr-un mediu curat si elegant.

Aflat intr-o vila din zona Armeneasca, Zeppelin Pub va intampina cu rock, dar si blues si jazz. Veti gasi acolo berea de rulaj a casei, London Pride, la pretul de 10 lei draftul, alaturi de alte 69 de beri (ales: brown, pale ale, stout, si lagers) din Belgia, Anglia, Irlanda, Scotia si Germania. Alaturi de ele se mai afla in meniul Zeppelin o selectie de beri fructate si parfumate, pentru fete, cateva tipuri de cidru si bauturi spirtoase pentru toate gusturile si gatlejurile.

In colturile Zeppelinului vei mai gasi: o biblioteca (dotata cu carti de citit pe loc sau chiar de cumparat), o zona cu accesorii si consumabile pentru fumatorii de pipa, iar la bar poti intreba de unul dintre laptopurile noastre, daca ai de lucru urgent pe net. Avem, desigur, si wireless.

Despre Cristian Florea

Sportiv pasionat de Social Media şi WordPress. Project Manager la Sport Local.

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>