22 octombrie 2013
BRANDUL SAPTAMÂNII: Centrul de Studii despre Bere

România – Argentina Jaguars

Aseară am asistat la victoria României, cu 23 la 21, din meciul Argentina Jaguars. A fost un meci intens, jucat pe o căldură puțin suportabilă, dar cu tribunele pline.

Mi-a plăcut că s-a adunat lumea la tribuna 2.0 pusă la dispoziție de Federația Română de Rugby, că iar ne-am invins adversarii, că tribunele stadionului erau pline în ciuda căldurii dogoritoare de afară.

Nu mi-a plăcut că am câștigat la limită, Stejarii noștri nereușind să înscrie deloc în ultima jumătate de oră a partidei, argentinienii dăndu-ne emoții până în ultima clipă cu revenirea lor de la  23 – 9  la  23 – 21. Nu mi-a plăcut pentru că am avut emoții pentru ei, nu pentru că aș critica pentru că n-am fost eu pe terenul ăla, și nici nu-mi permit, dar chiar am scăpat de o înfrângere la mustață.

Nu mi-a plăcut că am dat invitații la meci și nimeni nu s-a înscris, iar la porțile stadionului se adunaseră suporteri destui care nu-și permiteau biletul de intrare, dar își susțineau naționala de peste gard.

Nu mi-a plăcut berea Stejar Strong caldă – nu critic oamenii de la berea Stejar, pentru că susțin rugby-ul românesc și susțin cu multă bere gratis ideea FRR-ului de a le acorda fanilor internauți o întreagă tribuna 2.0 numai pentru ei, dar dacă tot faci o treabă bună, fă-o pân’ la capăt, și dă-le o bere rece, că Stejar Strong chiar nu-i bună caldă. Numa’ zic.

Duminică avem meci cu Italia, de la ora 20:00. Sper să ne vedem la teren și să ne susținem Stejarii, că merită.

Hai România!

PS: cele 5 invitații ce nu s-au dat ieri se adună la cele 5 pe care voiam să le dăm la meciul de duminică, deci cine vrea să vină să lase un comentariu și are instant o invitație dublă la meciul de duminică.  Luați-le! :)

Despre Sorin Neagu

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Înapoi la începutul paginii