31 octombrie 2013
BRANDUL SAPTAMÂNII: Centrul de Studii despre Bere

Paint the Town Black, o campanie marca Guinness

GUINNESS va sărbători St. Patrick’s Day în weekend-ul 15-17 martie. În perioada 7 – 17 martie, Guinness a pregătit o serie de activări în 85 de puburi partenere din toată țara. Acţiunile Guinness vor avea loc în 25 de oraşe, printre care Braşov, Sibiu, Ploieşti, Constanţa, Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara, Oradea, Craiova şi Bucureşti.

Anul acesta, de St Patrick’s Day, Guinness şi-a propus să aducă spiritul petrecerilor irlandeze în cele mai mari puburi din România, pregătind surprize marca Guinness, în stilul „Paint the Town Black”.

Conceptul „Paint the Town Black” este promovat în România prin decalogul „postului negru Guinness” – 10 reguli stricte pentru adevăratul consumator de Guinness. Astfel, cei care respectă decalogul şi beau minimum 3 pinturi de bere în perioada campaniei pot câştiga mii de premii instant sau, prin tragere la sorţi, un weekend pentru două persoane la Dublin, cu ocazia Arthur Guinness’ Day (septembrie 2013). Premiile pregătite de Guinness constau în pinturi de bere, CD-uri cu muzică irlandeză sau celebrele pălării Guinness.

Bucureştenii vor putea participa pe 17 martie, de St. Patrick’s Day, la un spectacol în aer liber organizat în Centrul Istoric al Bucureştiului, în parteneriat cu Ambasada Irlandei. După concert, bucureştenii sunt aşteptaţi cu multe surprize şi oferte în puburi, pentru a continua petrecerea alături de Guinness.

Pentru a afla mai multe detalii despre evenimente cei interesaţi sunt invitaţi să urmărească pagina de Facebook Guinness România.

St. Patrick’s Day este cea mai cunoscută zi din întreaga lume dedicată unui sfânt şi Ziua Națională a Irlandei. La nivel global, milioane de oameni celebrează an de an St. Patrick’s Day alături de irlandezi. Pe 17 martie, paharele de bere Guinness sunt ciocnite în cadrul miilor de petreceri şi parade stradale, ce au ca simboluri spiriduşii irlandezi şi trifoiul cu patru foi.

Ce concerte puteţi vedea de St Patricks Day in Bucureşti.

GUINNESS-St-Patricks-Day-2013-Paint-the-Town-Black

Despre Cristian China-Birta

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Înapoi la începutul paginii