29 august 2013
BRANDUL SAPTAMÂNII: Centrul de Studii despre Bere

Oktoberfest în Brașov – berea la ea acasă [ziua 2]

oktoberfest-brasov-9-septembrie-2011-poze-blogdebere (1)În a doua zi de Oktoberfest la Brașov au venit chiar mai mulți oameni. La un moment dat reușeai cu greu să ajungi dintr-un loc în altul. Cu toate că în Piața Sfatului era un alt concert zona de la Liceul Sportiv era plină ochi.

Fiind vineri vă dați seama de nebunia ce a putut fi în centrul orașului. M-am întâlnit cu amici care erau de ore bune și care au stat încă mult după ce am plecat.

M-am bucurat că am reușit să văd două dintre concursuri: pescuitul dozelor de bere dintr-o baltă improvizată și confruntarea cu taurul mecanic. Cum știți bine că nu e tocmai potrivit să te pui cu taurul așa că oamenii care îl călăreau cădeau în mod onorabil după scurt timp. Vei vedea două poze făcute la momentul potrivit.

Fie vorba între noi, mi-au făcut cu ochiul căștile de băut bere (no, fetele care le puratu :d ), dar nu am vrut să beau prea multă bere. Și așa pozele nu au ieșit cum am vrut, vă imaginați cum ar fi arătat dacă aveam prea multe beri trecute în palmares?

Am văzut pe acolo și tarabe de la Let’s do it, Romania sau Crucea Roșie, dar nu am văzut să trezească interesul trecătorilor. Oamenii au venit la distracție și asta au făcut.

Atracția serii a fost, pentru mine, barmanul Valentin Luca, cel care a participat la Românii au talent. A avut un mic spectacol între 21:05 – 21:20 și a jonglat cu sticlele în stilu-i caracteristic. S-a văzut că brașovenii chiar îl apreciază, dovadă și faptul că pagina lui de Facebook are peste 16 000 de fani.

Pe scurt, a doua zi a fost agitată, plină de activități, foarte,foarte aglomerată și cât se poate de gălăgioasă. Poate puțin cam prea gălăgioasă pentru gusturile mele, dar în orice caz nu existâ scuză să stați în casă tocmai serile acestea.

Iată câteva poze din ziua a 2-a de la Oktoberfest Brașov. Trupa Wirbelwind a ținut atmosfera încinsă și a invitat în repetate rânduri mulțimea să facă câte un jodel. Tot ei îl făceau mai frumos!

Despre Manuel Cheta

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Înapoi la începutul paginii