31 octombrie 2013
BRANDUL SAPTAMÂNII: Centrul de Studii despre Bere

Oktoberfest Braşov 2012

Între 6 şi 9 septembrie va avea loc cea de a patra ediție a celui mai mare festival al berii din Romania. Oktoberfest, cea mai renumită sărbătoare a berii din lume, care se desfăşoară în oraşul german München de 202 ani, este organizat la Brașov de Clubul Economic German şi susţinut de Berea Ciucaş, în calitate de partener principal.

Odată intraţi pe poarta Schei, nr. 39 a Arenei Sportive “Ion Ţiriac”, braşovenii vor avea de ales între a se distra în cortul de peste 4000 de locuri sau la teresa bavareză cu peste 800 de locuri. În cort vor cânta, pe ritmuri specifice unei sărbători a berii, formaţiile Wirbelwind si Trupa 6. Pe lângă berea Ciucaş, vom avea acces şi la alte sortimente de bere autohtonă şi germană, mâncăruri tradiţionale, cârnăciori autohtoni şi, nu în ultimul rând, renumiţii türingeri.

Va fi organizat și mult aşteptatul concurs Miss Oktoberfest unde se poate înscrie orice reprezentante cu vârsta peste 18 ani. Asta ar fi cam singura condiție, căci în rest, pe organizatori îi interesează doar jovialitatea și creativitatea concurentelor, iar juriul este publicul. Ciucaș va și monta, în casa căștigătoarei, un dozator de bere și îl va aproviziona timp de o lună.

Atracții vor mai fi. Toţi vizitatorii se vor putea duela cu wurşti supradimensionaţi din burete, vor putea arunca la ţintă covrigi uriaşi şi pescui doze de bere dintr-un heleşteu cu apă rece. Atracții vor fi și în zona standurilor cu delicatese locale şi din Bayern, unde veți găsi și suveniruri, articole şi accesorii de îmbrăcăminte, artizanale sau pentru decor.

Imagini şi detalii despre modul în care se vor distra braşovenii și turiștii pe parcursul celor patru zile de eveniment – Oktoberfest – vor fi postate zilnic de către organizatori și parteneri pe pagina oficială facebook Oktoberfest Brasov, pe pagina partenerului principal Bere Ciucaș și nu în ultimul rand pe site-ul oficial al festivalului: www.oktoberfestromania.ro.

Despre Sorin Neagu

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Înapoi la începutul paginii