03 noiembrie 2013
BRANDUL SAPTAMÂNII: Centrul de Studii despre Bere

Merge careva la Oktoberfest? De cel din Munchen zic

Întreb pentru că anul trecut, fiind în Munchen, am ratat la mustața Oktoberfest. Adică, pentru a fi amăreala și mai amară, am plecat exact în dimineața zilei când trebuia să înceapă oficial festivalul… Vorba englezului: so close and yet so far :) Iar anul ăsta îl ratez cu și mai multă grație pentru că o să fiu, cu treabă, în altă capitală europeană. Dar să lăsăm lamentările acestea care, firește, nu au nici un rost și să vă explic de ce v-am întrebat ce vă întreb în titlu.

Am văzut că Tarom are o ofertă specială pentru cei care vor să meargă la Oktoberfest, adică 142 euro pe ruta București – Munchen – București, toate taxele incluse. Dar și Carpatair are o ofertă bună, dar ei plusează și cu cazare, de 350 de euro plus taxe, ruta fiind în acest caz Timișoara – Munchen – Timișoara.

Am căutat (recunosc, pe repede înainte, așa că ce zic aici e doar cu titlu de informație) și o ofertă de la agenții de turism și ce am găsit a fost un sejur de 3 nopti cu transport dus-intors pe undeva pe la 600-800 de euro. Repet, au fost doar câteva agenții pe care le-am găsit pe google, nu am făcut o căutare serioasă, de genul celei pe care aș face-o dacă aș vrea să merg cu adevărat :)

Dacă știe careva dintre voi ceva oferte faine în acest sens, vă rog să ziceți să profite și alții de ele, mulțumim frumos :)

Despre Cristian China-Birta

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Înapoi la începutul paginii