15 noiembrie 2013
BRANDUL SAPTAMÂNII: Centrul de Studii despre Bere

La filmări cu Ursus pentru Red Hot Chili Peppers

Sâmbăta trecută, eu și Alexandra am luat parte la filmările videoclipului “True fans can’t stop” pregătit de URSUS pentru Red Hot Chili Peppers. Împreună cu alți 120 de figuranți, adunați prin intemediul unei aplicații de pe pagina de facebook Ursus România, am filmat aproximativ 15 ore, în locații răsfirate prin tot Bucureștiul, clipul de 4 minute ce va fi rulat înainte de concert special pentru băieți de la Red Hot Chili Peppers.

A fost o experiență frumoasă, mai ales că am tăiat de pe lista de must try meseria de actor și am văzut procesul din culisele unei filmări profesioniste. S-a cam exagerat cu perfecțiunea, totuși. Am făcut mult prea multe duble în care oricum doar alergam și zbieram cu zâmbetul pe buze, iar sunetul făcut de noi oricum ar fi fost tăiat și înlocuit cu muzică RHCP. Adică am intrat noi în horă și am dansat până la capăt, dar ne-am simțit puțin exploatați când am văzut că se lasă întunericul și încă se striga iarăși a zecea oară “perfect! hai să mai facem o dublă”. Să dăm vina pe regizorul prea zelos, dar să-l înțelegem – dacă tot apărem într-un montaj dedicat celor Red Hot Chili Peppers măcar să fie cel mai bun montaj ever.

Și ca să fim mândri de noi, probabil a ajuns la urechile artiștilor că le pregătim o surpriză și ne-au trimis și ei salutările lor. Eu unul abia aștept concertul de pe 31 august. Cine caută bilete poate obține unul în concurs la Chinezu, Piticu, Manafu, Urban.ro, iConcert.ro, BestMusic :). Mai jos aveți câteva poze făcute de Claudiu de la Mahmur.info

PS: a se observa că pentru amorul artei, și de dragul sponsorului, la un moment dat alergam cu doza de Ursus în mână… only for artistic reasons ;) iar tricoul Blog de Bere nu putea lipsi, că doar eram la “muncă” :))

PPS: mulțumiri lui Mariciu și Mercury360 pentru invitație :)

[nggallery id=44]

 

 

Despre Sorin Neagu

Un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>