03 noiembrie 2013
BRANDUL SAPTAMÂNII: Centrul de Studii despre Bere

În #ZiDeMeci, Bloggerii văd Euro2012 pe Dolce Sport

Că tot este zi de meci astăzi, bloggerii vor viziona partida Portugalia – Spania pe  Dolce Sport  la invitația lui Toma Nicolau, și vom fi susținuți de  Coca-Cola, AdidasPizza HutStaropramen și bineințeles Dolce Sport. Toată acțiunea va fi urmărită în Open Pub, gazda noastră primitoare, unde vom avea la discreție răcoritoare, bere și pizza la pauză. Ne vom întrece în polemici și pronosticuri, ba chiar vom fi și premiați cu tricou și rucsac – Adidas UEFA Euro 2012 limited edition, dacă vom nimeri scorul corect, iar Blog de Bere o va fi acolo pentru impresii la cald.

Apropo, ce pronostic dați? Accept sugestii, sfaturi, ponturi… spuneți tot :D .

Ne vom bucura și de prezența specială a unui oaspete Dolce Sport în persoana exfotbalistului Iulian Miu, fost jucator la Steaua și Bursaspor, iar inainte de meci vom intra și live pe Dolce Sport. Urmăriți-ne pe Dolce Sport sau pe twitter, pe hashtag-ul  #zidemeci.

Hai că mai e puțin până la ora meciului. Abia aștept confruntarea dintre Portugalia și Spania, deși cam știm care dintre cele două echipe va ieși victorioasă :D . Între timp vă las cu câteva instantanee luate când am văzut meciurile de sâmbătă și duminică.

[nggallery id=22]

Despre Sorin Neagu

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Înapoi la începutul paginii