20 octombrie 2013
BRANDUL SAPTAMÂNII: Centrul de Studii despre Bere

GuerriLive powered by URSUS – Loungerie II

Aseară am fost invitați de către  URSUS  la o reprezentație live din ciclul “Guerrilive” cu Bogdan Șerban powered by URSUS Evolution, într-unul din studiourile Radio Guerrilla. Ne-au încântat cu muzica lor formația  Loungerie II, necunoscută mie până la momentul respectiv, dar adânc înfiptă-n mintea mea dupa reprezentația lor de aseara.

M-au lăsat gură cască.

Adică-i fain tare să asiști la înregistrări live în studio, dar și  Loungerie II  este o trupă cu potențial și pun pariu că vom mai auzi de ei. Bine, aici vorbesc din postura de necunoscător, poate voi îi știți deja. Eu m-am informat de pe pagina de facebook Loungerie II, deci n-are rost să citez ceva ce găsiți și-acolo. Așa că, doar postez melodia mea preferată de aseară – încă n-a fost urcată înregistrarea emisiunii, dar toate celelalte înregistrări Guerrilive le găsiți pe canalul oficial youtube - și vă las cu câteva poze, iar pe restul le găsiți pe pagina noastră de facebook.

 

Fotografii mai găsiți și pe pagina oficială URSUS  și  aici.

Despre Sorin Neagu

3 comentarii

  1. MULTUMIM MULT DE TOT! e un sprijin grozav pentru noi faptul ca ai scris pe blog despre experienta de aseara. Ne vedem la urmatorul live LOUNGERIE II!

    :)

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Înapoi la începutul paginii