20 aprilie 2013
BRANDUL SAPTAMÂNII: Centrul de Studii despre Bere

Festivalul NorokOktoberfest –Festivalul Berii Bavareze

Începând de Vineri 11 Noiembrie şi până duminică 13 Noiembrie ia-ţi prietenii şi vino la Festivalul Berii Bavareze, care se desfasoara la Garden Club, Splaiul  Unirii Nr. 225, intr-un cort incalzit de 1600 mp cu o capacitate de 1500 de locuri si o parcare generoasa de circa 150 masini pe Splaiul Unirii colt cu Mihai Bravu langa reprezentanta Mercedes Benz.

O manifestare în stil nemţesc, unde vei putea savura o gamă variată de bere germană din zona Bavariei, precum: Weismainer, Paulaner, Monchshof, Kapuziner, Eku, Leikeim la draft si sticla plus suveniruri pentru acasa constand in halbe de 1 litru celebrele „bierkrug”, pahare, desfacatoare, tricouri, sepci, palarii speciale aduse direct din Germania.

Pe lângă berile nemţeşti vei găsi şi bere din Cehia: Budejovichy Budvar, Bernard, Kozel, Starobrno si bere din Slovacia: Zlaty Bazant.

Dar ca să poţi gusta din toate aceste sortimente de bere, trebuie să şi mănânci ceva, aşa că am adus la Festival sortimente delicioase de cârnaţi bratwurst ,turingeri bavarezi, coaste grase de porc la grătar, mici uriasi, covrigi pretzel uriasi, alune, chipsuri din cartofi naturali, dulciuri delicioase, turta dulce, kurtos kolac etc.

Participantii vor putea lua parte la concursul de Miss „NorokOktoberfest” si alte concursuri super atractive cu premii constand in butoiase cu bere, purcelus de lapte, sute de micii, se vor putea delecta cu spectacole de stand-up comedy si vor admira si cumpara produse de artizanat, obiecte handmade, obiecte din ceramică, obiecte din lemn, costume populare, ţesături, articole din piele, cergi şi bijuterii.

Pe scena festivalului vor urca Orchestra Gemană “Karpaten Show ” si formatia „Spitalul de Urgenta”.

Despre Cristian China-Birta

2 comentarii

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Înapoi la începutul paginii