06 noiembrie 2013
BRANDUL SAPTAMÂNII: Centrul de Studii despre Bere

Distracții de weekend pentru fete și băieți

Jewelry Designer Pop Up Boutique 1

Primul magazin temporar de bijuterie contemporană din România își deschide porțile pentru 3 zile, vineri 17:00-21:00, sâmbătă – duminică 12:00-21:00. Aș putea înșira mai multe detalii ca să pară că știu despre ce vorbesc, dar cum sunt total pe lângă subiect, mai bine citiți mai pe larg pe metropotam.ro.

Best of Beer Fest

Începând de vineri, în Parcul Tineretului va avea loc cea mai diversificată sărbătoare a berii. Dacă toată vara am avut doar festivale de bere unde numai bere nu găseai, cel puțin niciuna mai serioasă de la Bier Zone Fest încoace, Best of Beer Fest vine cu 150+ de sortimente de bere, la sticlă sau la draught, asigurate de cunoscători în domeniu precum Beer O’Clock și Beer Academy, cât să-ți satisfaci pofta de beri bărbătești până la următorul sezon cald.  Și ca să fie treaba treabă, printre alții îi vom avea în concert și pe cei de la Byron, trupa favorită a membrilor Blog de Bere. Apăi nu degeaba se cheamă Best of Beer Fest. Știți unde ne vedem în weekend ;)

Despre Sorin Neagu

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Înapoi la începutul paginii