07 decembrie 2013
BRANDUL SAPTAMÂNII: Centrul de Studii despre Bere

Cum a fost la ARTHUR GUINNESS DAY

Fanii GUINNESS din toată lumea s-au adunat să celebreze ARTHUR GUINNESS DAY™, închinând un pahar în cinstea lui Arthur Guinness şi a oamenilor de pretutindeni care fac lucruri minunate. Petrecerile au început de pe 26 septembrie în peste 55 de ţări, reunind unele din cele mai mari talente muzicale ale lumii precum The Script şi Emeli Sandé, Manic Street Preachers şi legendarul Bobby Womack.

Evenimentul global a început în Irlanda cu o noapte plină de surprize – James Vincent McMorrow şi Janelle Monaeturned au avut concerte neanunţate în pub-uri – oferindu-le fanilor o noapte cu adevărat remarcabilă. Câţiva dintre cei mai buni şi străluciţi artişti din Irlanda au concertat, de asemenea, la cinci evenimente muzicale ce au avut loc în pub-uri din Belfast, Dublin, Limerick şi Cork. În Spania şi Germania festivităţile au fost conduse de Iván Ferreiro şi Mrs. Greenbird; în Malaysia, fanii GUINNESS au sărbătorit cu spectacole susţinute de artişti recunoscuţi internaţional, printre care The Wanted şi All American Rejects.

În România, lista concertelor susţinute cu ocazia ARTHUR GUINNESS DAY™ a inclus locaţii din Bucureşti – Club Control, unde a avut loc un concert cu trupa Byron, St. Patrick Pub şi The Harp (Piaţa Unirii) alături de trupa We singing Colors. De asemenea, au avut loc petreceri dedicate în Lord’s Pub Oradea cu trupa N.O.R. şi în pub Karolina Augusta din Cluj-Napoca, alături de trupa Theory of Mind.

Întreaga lună septembrie, GUINNESS a luat pulsul fanilor cu oferte şi promoţii în peste 80 de puburi din întreaga ţară, zeci de mii de consumatori şi prieteni ai acestei mărci de bere, câştigând premii atractive GUINNESS.

Tradiţia ARTHUR GUINNESS DAY™

Ajuns la a cincea ediţie, pe 26 septembrie 2013, acest eveniment global va continua o tradiţie începută în 2009, cu ocazia celei de-a 250-a aniversare Guinness, momentul când s-a iniţiat o serie de festivităţi organizate simultan, la nivel global, în oraşe precum Dublin, New York, Lagos, Yaoundé şi Kuala Lumpur şi care au reunit concertele unor artişti de primă ligă, alături de serbări populare în care entertainment-ul, una dintre valorile incluse în filosofia GUINNESS, şi-a împlinit rolul cu desăvârşire. Pub-urile din întreaga lumea şi-au întâmpinat clienţii cu un pahar cu bere rece şi cu promisiunea unei nopţi de neuitat.

Pentru mai multe informaţii despre ARTHUR GUINNESS DAY™, vă invităm să accesaţi:  https://www.facebook.com/GuinnessRomania

Pentru mai multe informaţii despre Arthur Guinness Fund, puteţi vizita: www.guinness.com.

In cinstea lui Arthur Guinness

Despre Cristian China-Birta

Un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>