01 noiembrie 2013
BRANDUL SAPTAMÂNII: Centrul de Studii despre Bere

Cea mai mare oră de sport!

Vine un moment crunt în viața fiecărui om când tre’ să mai renunțe la bere și să se pună pe făcut mișcare.

Astea fiind zise sâmbătă, 23 iunie, de la ora 9:00, în Parcul Lumea Copiilor din Bucureşti, dolce SPORT, împreună cu echipa de la smartatletic.ro şi Get FIT, ne cheamă la ediţia a doua a proiectului “Mişcarea face bine“, unde antrenori consacrați vor scoate și untul din tine la ore de zumba, fitness, kangoo jumps, pilates, aerobic, spinning etc. Și nu-i nimic rău în asta, că dacă berea pune kilograme în plus pe tine, mișcarea face bine și le dă jos înapoi, face bine inimii, mărește capacitatea pulmonară, îmbunătățește circulația și tonusul muscular, te face mai frumos și mai ochios.

N-am descoperit noi acum efectele benefice ale sportului, dar dacă ții la sănătate-i musai să participi. Promit că pe urmă tot o bere bem, că-i sănătoasă și ea în cantități zilnice moderate, însă lipsa mișcării, a sportului și activităților fizice promitem solemn că-s dăunătoare, ba chiar mortale. Vorba aia, daca poți să bei o bere, nici o alergare nu te-omoară.

Aroganța maximă este că intrarea este liberă și poți folosi o groază de aparate destinate mișcări, ba chiar se mai dau și premii ca să faci mișcare: o pereche de ghete de Kangoo Jumps + echipament oficial la ora de Kangoo, un “deck” de la Reebok (aparat multifunctional, treapta de step+ banca pentru exercitii), 10 pachete de suplimente nutritive și cosmetice naturale oferite de suplimente.ro, 12 perechi de mănuși pentru ciclism (pentru fiecare oră câte o pereche), un loc la unul dintre workshop-urile organizate de Fitness Scandinavia + un tricou premiu “de consolare”, 10 aparate Gymboss (cronometre sonore care te anunță cand au trecut anumite intervale de timp), vouchere pentru acces la sălile participante (fiecare sală va da la fiecare oră mai multe vouchere de o zi), 40 tricouri și 40 de șosete speciale oferite de Zumba Romania participanților la Zumba All Day Party!

Adică pardon, când ați fost voi ultima dată la sală gratis, darămite să mai luați și premii pentru asta?

Deci, pentru o zi, 12 ore mai exact, hai să renunțăm la bere și să ne concentrăm eforturile asupra sănătății noastre, că-i mai bună decât toate. Puțină mișcare nu strică, și dacă vinerea trecută noi, ăștia de la Blog de Bere, am renunțat la bere ca să ne informăm despre efectele abuzului de alcool, ne facem un obicei săptămânal și în această sâmbătă renunțăm la bere pentru puțină mișcare.

PS: și ca să răspund la întrebarea “cum îmi imaginez eu cea mai mare oră de sport din România?” eu aș vedea-o așa:

o oră în care nimeni nu mai scrie pe blog, dă tweet sau iese la o bere… o oră în care să le lăsăm pe toate și să ieșim la mișcare, să ne sacrificăm măcar o oră noi toți în favoarea sportului. Cea mai mare oră de sport ar fi prilejul perfect să îndeplinim această mică mare dorință a mea, pentru că mișcarea face bine și nu putem contesta asta.

Despre Sorin Neagu

5 comentarii

  1. Ia zi, tovarase, la sectiune te-ai inscris, ca prea le zici cu foc :) )

  2. Inca nu m-am inscris, dar se rezolva :) )

  3. te intreci cu mine la pedalat, de la 10 00? :) ))

  4. o sa vezi! eu m-am pus pe liste :) )

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Înapoi la începutul paginii