01 decembrie 2013
BRANDUL SAPTAMÂNII: Centrul de Studii despre Bere

Carlsberg și The Tube inaugurează ultima stație a distracției din Centrul Vechi prin noul concept club

Carlsberg continuă seria petrecerilor din această toamnă odată cu lansarea unei noi locaţii, The Tube, un concept club ce aduce un omagiu faimosului metrou londonez prin denumire şi design. Evenimentul de deschidere va avea loc joi, 28 noiembrie, începând cu ora 21:30, şi va fi marcat de un concert electrizant marca Delia.

După succesul parteneriatelor semnate şi în 2013, Carlsberg este alături de The Tube pentru a continua seria petrecerilor „that call for a Carlsberg”. Aventurile şi provocările fac parte din identitatea brandului Carlsberg, iar conceptul The Tube rezonează cu acestea. Când atmosfera metroului londonez se întâlneşte cu spiritul de distracţie românesc, nu poate decât să rezulte un loc în care vrei să te întorci şi să savurezi o bere de calitate.

Carlsberg, marcă premium din portofoliul URBB, va da tonul petrecerii cu muzică de calitate şi va încărca atmosfera The Tube cu bună-dispoziţie, asigurând cel mai important ingredient pentru o seară excelentă – berea Carlsberg.

Găzduit de o clădire nouă din Centrul Vechi, The Tube recreează până în cele mai mici amănunte o staţie de metrou: barurile sunt vagoane stilizate, scaunele au acea formă unică, dar sunt mult mai confortabile şi îmbietoare, faianţa este specifică tube-ului londonez, plus multe alte detalii ce te vor pregăti pentru o călătorie inedită.

În The Tube se cântă live de patru ori pe săptămână, se dansează şi se bea cu prieteni vechi sau noi spre destinaţia perfectă pentru fiecare călător: distracţie, relaxare, poveşti care se termină dimineaţa sau continuă la următoarea revenire. Şi pentru ca drumul să fie mai uşor, Carlsberg este alături şi susţine voia bună şi entuziasmul.

Carlsberg - The Tube

Despre Cristian Florea

Sportiv pasionat de Social Media şi WordPress. Project Manager la Sport Local.

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>