01 decembrie 2013
BRANDUL SAPTAMÂNII: Centrul de Studii despre Bere

Carlsberg sarbatoreste relansarea pubului The Vintage

Pe 30 octombrie, The Vintage va găzdui evenimentul oficial de relansare a pubului, de acum cu o nouă înfăţişare, însă păstrând atmosfera care l-a consacrat. După ce a trecut printr-un proces complet de transformare, The Vintage, o locaţie premium Carlsberg, îşi reconfirmă poziţia în topul celor mai populare puburi din Centrul Vechi al Bucureştiului.

Această colaborare continuă lista parteneriatelor pe care Carlsberg, marcă super premium din portofoliului URBB, le derulează în întreaga ţară. De la intrarea sa pe piaţa din România, în 2001, Carlsberg a fost partenerul locaţilor din toată ţara care corespundeau valorilor şi mesajelor brandului, derulând parteneriate stabile şi de succes cu acestea.

Lansarea The Vintage va fi marcată de momente That Calls for a Carlsberg!, iar cei prezenţi se vor bucura de o seară cu muzică bună şi bere Carlsberg, responsabilă cu buna dispoziţie şi cu sticlele pline ridicate în aer.

De la 22:00, The Vintage va oferi un concert susţinut de Delia. Seara va continua pe ritmurile lui Puya, care va concerta după ora 1:00.

Carlsberg - The Vintage

Colaborarea dintre Carlsberg şi The Vintage a început acum patru ani, odată cu deschiderea pubului. Continuarea acestui parteneriat reconfirmă succesul colaborărilor derulate de brandul de bere premium în puburile din toată ţara.

Împreună cu Carlsberg, într-o locaţie cu un nou design revoluţionar, The Vintage va oferi în continuare clienţilor săi experienţe pline de distracţie alături de prieteni în serile petrecute în oraş.

Despre Cristian Florea

Sportiv pasionat de Social Media şi WordPress. Project Manager la Sport Local.

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>