31 octombrie 2013
BRANDUL SAPTAMÂNII: Centrul de Studii despre Bere

Caravana Staropramen la Cluj și Dej

Caravana nu stă locului!

În weekend-ul ce vine Staropramen insuflă spiritul Pragăi la Cluj-Napoca. Apăi dacă-ți place berea bună și cehească ești așteptat pe Stadionul Parc, joi 19 iulie, de la 16:00 la 21:00 să arăți cum se bea o bere pragheză the Cluuuj way. Poți merge și sâmbătă (21 iulie) sau duminică (22 iulie), la Toroc Băi, între 17:00 şi 20:00, asta în caz că ai planificat vreo ieșire prin zonă și te temeai că ratezi caravana.

Și ca să te motivăm să fii o gazdă bună, cel mai primitor blogger clujean va câștiga 100 de euro oferiți de Blogal Initiative și Staropramen. Însă motivația suprema ar trebui să fie premiul onorific de la finalul campaniei, în care căutăm cel mai Beer Friendly oraș din România, pe care îl va oferi Blog de Bere orașului cel mai activ și mai primitor al Caravanei Staropramen.

Orașul fruntaș va primi distincția de cel mai Beer Friendly oraș din țară și va avea o rubrică specială pe Blog de Bere, unde vom povesti, cu ajutorul vostru, cu cine, unde și de ce să mergi acolo la o bere.

 

Mecanismul campaniei:

·              Scrie despre Caravana Staropramen din Cluj şi Dej şi urează-i Bun Venit intr-un mod inedit (hai că dacă nici clujenii nu-s pricepuți la așa ceva, atunci nu știu cine îi)
·              Anunță pe blogul personal programul Caravanei Staropramen pentru orașul tău
·              Dă-ți întâlnire cu cititorii pe rutele anunțate ale Caravanei Staropramen și gustați împreună din Spiritul Pragăi
·              trimite pe contact at blogalinitiative.ro de fiecare dată când scrii câte o postare la concurs

Perioada: între 16 – 22 iulie 2012, ora 23.59

No, spor la treabă!  Și vă invidiez sincer, că prea mi-e dor de-o bere-n Cluuuj.

Despre Sorin Neagu

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Înapoi la începutul paginii