02 noiembrie 2013
BRANDUL SAPTAMÂNII: Centrul de Studii despre Bere

Bere și muzică. Aplicații și concursuri.

Astăzi vă povestim despre câteva aplicații faine pe facebook. Normal că au legătură cu berea, și normal că dau și premii.

Spre exemplu, dacă intri pe pagina de facebook Ursus România vei da de o aplicație tare distractivă, cu un premiu misterios, dar cu potențial. Intră în aplicația URSUS dedicată concertului Red Hot Chili Peppers ce va avea loc la finele lunii august “RHCP Fans can’t stop”, pune o poză cu tine într-un stil cât mai asemănător cu al celor de la RHCP și poți face parte din cei 120 de câștigători pe care îi adună URSUS pentru a le pregăti o surpriză băieților de la RHCP – cea mai tare primire făcută unei formații de către fanii săi.
PS: puneți pozele potrivite, căci de frunzărești galeria foto cu cei înscriși te prăpădești de râs când vezi cum mai toți înscrișii sunt pe lângă subiect.

•••

Dacă ești fan Markus Schulz și deja ești la mare, intră în aplicația Tuborg de pe pagina oficială de facebook Tuborg Sound, răspunde la întrebări și ai șansa să câștigi una din cele 50 de invitații duble la concertul din Constinești, de pe 3 august, al lui Markus Schulz. Grăbește-te, că-i ultima zi!

Dacă șezi blând că n-ai cum s-ajungi la mare mâine, poate ajungi la Sibiu weekend-ul viitor. Tuborg oferă 10 pachete VIP și 50 de invitații duble  la festivalul ARTmania. Ia-ți zborul către Sibiu cu aplicația Tuborg Sound ARTmania.

•••

Altă aplicație tare faină găsiți pe pagina de facebook Experimentalist.ro powered by Grolsch. Intri frumos pe The Mood Collector, că așa se cheama aplicația, asculți 3 melodii superbe și spui în ce stare te plimbă fiecare melodie. Și pentru că tot îți face poftă de muzică faină, Grolsch trage la sorți 20 de participanți care să se-aleagă cu invitații duble la Subsonic Festival, ce are loc între 3 și 5 august în parcul Păulești, lângă Ploiești.

No ciao și spor la distracție, că mai e puțin până-n weekend si-ar fi păcat să nu vă faceți planuri, pe care să le și indepliniți, că altfel nu se poate.

Despre Sorin Neagu

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Înapoi la începutul paginii