03 noiembrie 2013
BRANDUL SAPTAMÂNII: Centrul de Studii despre Bere

Arthur’s Day, Jack’s party & Hanul cu Tei

În weekend am petrecut cât să-mi ajungă până vara viitoare, că tot venea octombrie și sezonul friguros. Și uite-așa, în numele Blog de Bere, am participat la o lansare oficială de berărie, o onomastică și o aniversare. Majoritatea pozelor sunt de la băieții mahmuri de la Mahmur.info.

Hanul cu Tei

Este noua berărie a lui Ilie Dumitrescu, care se află pe strada Lipscani 63-65, și care a fost lansată oficial joi, 27 septembrie. Petrecerea se anunța a fi de anvergură, cei de la formația Holograf fiind așteptați să ne încânte, iar prin încăpere fiind observați nume sinonime cu sportul românesc, Bogdan Stelea, Gică Popescu, Radu Naum, Giovanni Becali fiind doar câteva din personalitățile pe care le-am întrezărit la lansare.
Din păcate mi-aș dori să vă povestesc mai multe, dar un chelner neatent a avut grijă să-mi răcorească seara văsând două halbe de bere pe mine. N-am vrut să fiu necioplit, ori să mă dau nervos (deși eram), că înțeleg importanța unui job și că greșeala este omenească, dar berea era rece, iar aerul condiționat era la maximum, așa că am ales să plec să mă schimb pentru petrecerea lui Jack. Prin urmare am cam pierdut restul petrecerii.

[nggallery id=64]

 

Jack Daniel’s 162nd birthday party

Joi seară, după ce m-am îmbăiat în bere, am ajuns la Fratelli pentru a 162-a aniversare a dragului nostru Jack. Nu în fiecare zi împlinește tovarășul tău de povești 162 de ani, și nu în fiecare zi ești invitat să il serbezi pe lângă nume cunoscute din România. Nu m-apuc acum să înșir toate personalitățile venite la aniversare, dar vă spun ce cântăreți am avut pe scenă (sper să mi-i amintesc pe toți): Sonique, solistul de la Vunk, Loredana, No Mercy, 3SudEst, Corina, Tudor Chirilă, Horia Brenciu și mulți alții.
Ringul de dans era plin, iar mesele îmbelșugate. Vă spun, în Fratelli Dollars cred că îți lăsai salariul pe-acolo, dar bunul Jack ne-a făcut tuturor cinste – dacă tot ne bine-dispune tot anul, de ce să nu ne fi bine-dispus și de ziua lui?!
Distracția a fost faină, iar surprizele multe. De la o anumită oră s-a interzis folosirea aparatelor foto ca să te poți distra în voie fără să te trezești dimineață că apari prea vesel în unele poze, iar eu, când să plec, m-am ales cu o cerere în căsătorie pe motiv că-s chipeș și am strungă; păcat că mă grăbeam :D .
Happy Birthday, Mr. Jack!

[nggallery id=65]

 

Guinness’s Arthur’s day

Vineri, 28 septembrie, Guinness (unul din brandurile mele preferate) a sărbătorit ziua lui Arthur Guinness, fondatorul mărcii. În fiecare an, de Arthur’s Day, brandul de bere Guinness împreună cu The Arthur Guinness Fund strâng și donează bani pentru a ajuta micii întreprinzători în realizarea proiectelor cu impact măsurabil în dezvoltarea comunităților locale.
Noi am sărbătorit în număr destul de mic (s-a suprapus cu Webstock party) ziua lui Arthur în Oscar’s Pub de pe Covaci 19. Nu știu alții cum se distrau la Chat Noir, în fumul și înghesuiala de la petrecerea Webstock, dar noi, la Oscar’s Pub de Arthur’s Day ne-am distrat neașteptat de fain :D . Muzica și cover band-ul au fost de excepție, chelnerii și barmanii incredibil de bine-dispuși și prietenoși, iar berea Guinness… cea mai sexy bere ever. Sunt eu subiectiv, dar turnați-vă o bere Guinness în pahar și priviți-o numai cât de perfect arată, și cum spuma rămâne fix cât trebe’, iar consistența-i exact cum trebe’, și negru mai lucios și mai frumos, într-o bere, n-ai să vezi (deși oficial e rubiniu închis). Nu degeaba mi-s fan Guinness, cei drept din doză, nu la draught.

[nggallery id=66]

Despre Sorin Neagu

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Înapoi la începutul paginii