24 august 2013
BRANDUL SAPTAMÂNII: Centrul de Studii despre Bere

Ok, hai să facem niște spumă 2.0 :)

Gata, în momentele în care citiți rândurile astea consider că am lansat oficial blogdebere.ro. Și zic asta din cel puțin două motive mari și late. Primul și cel mai important este că vreau ca blogdebere.ro să fie atât de bun pe cât îl considerați voi că este, adică, tradus mai pe șleau, dacă voi nu îl citiți, carevasăzică el nu există :) Și al doilea motiv ar fi unul foarte simplu, deși, ca să zic așa, mai tehnic, adică am vrut de multă vreme să spun și eu ”declar oficial deschis…” și uite că acum zic: ”Declar oficial deschis blogdebere.ro” :D

Am zis ce vreau să fac cu blogul acesta la Despre. Cred că în acest moment a adăuga altceva este de prisos. Eventual să vă îndemn, dacă vă lasă inima și sufletul să îmi dați de veste când se întâmple ceva prin zona voastră legat de bere. Și, în timp, vedem noi cum mai găsim posibilități de colaborare.

Vă mulțumesc pentru că ați participat la această lansare de blog și vă aștept în continuare să mă onorați cu cititul :)

Despre Cristian China-Birta

12 comentarii

 1. O idee care imi place foarte mult.
  Iti doresc multa bafta si succes si cu acest proiect (desi, intre noi fie vorba, nu ai nevoie nici de bafta si nici de succes pentru ca esti un adevarat specialist) si abia astept sa ne vedem la o bere, sa povestim dupa care sa citesc aici despre …..

  Ciu$$

 2. desi prefer vinul iin locul berii, imi place ideea blogului tau. iti urez mult succes in transformarea din “băutor atroce de bere” :) )))) in “cunoscător” ! :)

 3. Bafta Multa! Bere Multa! ps coincidenta face ca exact ieri ne-am intalnit cu Asocitaia Berarilor pentru sustinerea viitoarei premiere: o comedie cu multa bere :)

 4. Succes cu noul blog! Chiar eram curios când îi vei da drumul :) la un moment dat vei ajunge consultant în bere :)

 5. Mno, maestre, spumoasa treaba. Da’, rogu-te, nu uita de categoria napastuita a bautorilor de bere fara alcool. :) Ca daca ma gandesc bine, noi suntem ai mai aprigi sustinatori ai berii, pentru ca o bem doar pentru gust. Eventual si pentru pietrele de la rinichi. ;)

 6. Super ideea! Asteptam si o pagina de Facebook unde sa punem si noi poze cand bem bere :) ) ce zici?

 7. Oktoberfest! :D Bucureşti, 21-25 septembrie. Îmi iau rolul în serios încă de la primul comentariu pe acest blog! Să ne citim cu bine şi cu o bere bună-n faţă! :)

 8. Avatarul nu prea ma lasa sa dau comentarii de genul asta, dar fac un compromis.

  Faina initiativa, sa ne citim cu bine! :D

 9. Cum sa lansezi acest blog si sa nu dai o bere. Sunteti datori!

 10. Va multumesc din suflet tuturor pentru primirea calduroasa pe care mi-ati facut-o :)
  Meritati toti o bere, doua, trei, patru… :) )

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Înapoi la începutul paginii